onsdag den 13. februar 2013

Mine favoritter

Der findes mange gode blogs derude i cyperspace, men jeg tænkte, at jeg lige ville dele nogle af mine favoritter. Jeg læser selvfølgeligt en hel del madblogs, men også en del om mode og indretning og her findes der altså nogle gode imellem- jeg er sikker på, at I kender de fleste.
Måske I endda kender nogen, som jeg skulle tage at kigge på?
Camilles blog handler mest om mode, men jeg synes, at hun adskiller sig meget fra den illiard andre modeblogs der finder, for Camille har sin helt egen stil. Ikke fordi, at jeg altid synes, at det hun hopper i er særligt flot, men jeg kan li, at hun er så personlig.
Og så er Camille bare rigtig dygtig og har gennem hendes blog formået at gribe chancen for både at designe smykker, tøj og lave stylingopgaver for magasiner. Det synes jeg er sejt!
Især fordi at Camille "bare" er folkeskolelærer, mor til 2 og bor i Aalborg:)
Find "Clamour for Glamour" HER hvis du har lyst til at læse om mode, musik og Aalborg.
Hendes instagram kan også anbefales.
Emily Salomon er også modeblogger med sin helt egen stil.
Bloggens univers er meget pænt, tøset og hyggeligt. Emily skriver om mode, skønhed, hunden Penny, kage og mad. Hun er super dygtig til at fotografere, så bloggen er rigtig "lækker" at kigge på.
Find "Emily Salomon" HER, hvis du har lyst til at læse om et ret tøset univers.
Hendes instragram kan også anbefales:)
"Black by bit" er en boligblog med masser af brugbar inspiration og små projekter, som man nemt skal kan lave- også uden det hele bliver for kreativit og farvestrålende.
Bloggens indehaver svæger nemlig til sort og hvidt, men der sniger sig også enkelte farveklatter ind. Selvom stilen er meget stram i forhold til min egen, så synes jeg, at der er masser af inspiration at hente.
Find "Blackbybit" HER hvis du har lyst til at læse om bolig, indretning og interiør.
 
"Homesick" skrives af 3 unge kvinder og handler om bolig, interiør og indretning.
Stilen er ung, moderne og et godt mix er forskillige stilarter. Her er masser af inspiration at hente, mange flotte boligreportager, gode ideer til hvordan man selv kan "kopiere" et look, nye trends, billige løsninger og lækkert design.
Find "Homesick"
HER hvis du har lyst til at læse om moderne boligindretning.
"Cupcakes and Cashmere" er skrevet af Emily, som bor i L.A.
Bloggen handler om mode, skønhed, boligindretning og madlavning, med et tydeligt amerikansk præg. Endnu et meget tøset univers med mange flotte billeder, misundelsesværdige garderober og historier om et ret aktiv liv.
Find "Cupcakes and Cashmere" HER hvis du har lyst til at læse om en amerikansk pige hverdag, mode, mad og boligindretning.

7 kommentarer:

Unknown sagde ...

Tak for inspirationen :)

Tatiana sagde ...

Tusind tak for den søde beskrivelse og henvisning til vores blog. Det sætter vi stor pris på!

Dejlige uge til dig! :-)


HOMESiCK.

MissMuffin sagde ...

Mette, det var så lidt:)

Tatiana, det var så lidt- det er kun fordi, at jeg synes den er fin:)

Anonym sagde ...

Dejligt med lidt inspiration! :)
Du har muligheden for at vinde et smukt ur fra Daniel Wellington på min blog. Kig gerne forbi, hvis du har lyst: http://www.amydyrholmkristiansen.dk/2013/02/giveaway-daniel-wellington.html

Knus Amy

MissMuffin sagde ...

Amy, uret er superflot, men minder om mit eget fra Nixon, som er i roseguld og med brun læderrem, så jeg springer lige over..

Trine S sagde ...

Læser selv med på vinterfryd.dk får lidt bolig inspiration

http://vinterfryd.dk/category/boligindretning/

MissMuffin sagde ...

Tak for tip Trine- den ser fin ud!