onsdag den 6. februar 2013

TEST: Fun One

Fun har tilføjet 4 nye smagsvarianter til deres serie "Fun One". Navnet referer til, at der kun er 1 kcal. pr. glas saft, idet at saften er sødet med stevia.
Fun One henvender sig til den voksne forbruger og i pressemeddelsen står der følgende:

"Læskedrikke bliver ofte forbundet med børnefødselsdage og kagemand, men i virkeligheden er FUN ONE en serie, der henvender sig til voksne forbrugere, som også kan have lyst til ekstra smag. Derfor er de nye steviavarianter, ligesom resten af serien, mere komplekse i smagen, og kan derfor fint erstatte rødvinen onsdag aften eller føles lige så vidunderligt som et stykke eftermiddagskage, netop fordi de byder på en reel smagsoplevelse."
 
Ja, jeg må indrømme, at jeg slet ikke er begejstret! Nu er jeg ikke den store saftevands-drikker og drikker jeg saft, så er det typisk Ribena eller Grønnegårdens saft. Kristian drikker noget mere saft end jeg gør, men han er heller ikke vildt begejstret. Fun One's saftevand smager som jeg husker Fun smager; alt for sødt og alligevel lidt stærkt pga. den syntestiske smag.
Børn vil sikkert synes om det, men jeg tvivler på, at særligt mange voksne vil foretrække det frem for et glas rødvin.
Det er måske lidt hårdt skrevet, men jeg bryder mig ikke om det!
Derfor får Fun One nye varianter med stevia kun 1 stjerne ud af 6 mulige.
Stjernen er for det lave kalorieindhold:)
Den smukke kande der fulgte med er dog lige min smag.
Kähler laver sindygt flotte ting, så jeg er godt tilfreds med at tilføje endnu en sag til samlingen:)

5 kommentarer:

Bitten sagde ...

Øv at det ikke smager bedre end det plejer - det ser ellers ud som nogle interessante smagsvarianter, de har kastet sig ud i :)

rijaH sagde ...

Der må jeg så være fuldstændig uenig med dig :P Vi drikker ikke sodavand herhjemme, så vi putter det her i danskvand og får en meget velsmagende sodavand på den måde :D Så det kan være værd at overveje ;D

Anonym sagde ...

Det lyder spændende med stevia i stedet for alm. sukker, men jeg har måttet erkende, at jeg ikke kan udstå smagen af stevia! Jeg har prøvet at bage med det, fordi det tiltaler mig, at man kan bruge en noget mindre mængde stevia end sukker, når man skal søde noget, men... jeg kan bare ikke li' stevia. Jeg har ikke smagt Fun saftevand siden min barndom, fordi jeg stort set aldrig drikker saftevand, og noget tyder på, at jeg heller ikke kommer til at drikke det lige foreløbig. -Men tak for din anmeldelse. Det er rigtig godt, at du både serverer ris og ros, når du anmelder noget.

Piskeriset sagde ...

Det er meget sympatisk, at de forsøger sig med stevia, men Fun er nu fortsat blandt mine yndlings-hadeprodukter. Fik det en del som barn og har ikke helt tilgivet mine forældre for det ;-)

MissMuffin sagde ...

Bitten, det er nogle meget spændende smagsvarianter, en de smager stadig for syntestisk til mig.

rijaH, det er ok at være uenig:) Om det er vand uden brus eller vand med brus, det gør vidst ikke det store for den syntetiske smag..

Anonym, jeg tror ikke, at jeg kan smage steviaen deri, men jeg har ingen særlig erfaring med stevia. Generelt er jeg ikke fn af sødemidler, så jeg bruger dem ikke. Jeg synes dog, at fun smagte som jeg huskede, at fun smager..

Piskeris, det samme her. Store mængder af fun- især den der grønne "sport" en. YDRK!