mandag den 4. marts 2013

Grøn

Ja, som i nok har regnet ud, så slog Lises Mojitos hårdt. Rigtigt hårdt.Så jeg var totalt elendig igår, haha.
Nå, men det var ikke det, som jeg ville skrive om idag. Det skal nemlig lige handle lidt om planter!
En af vigtigste ting i et hjem er efter min mening planter. Masser af grønne planter.
Hvis man fjernede de flotte, grønne planter fra disse billeder, så ville de fleste af rummene blive en smule kedelige, for grønne planter giv liv og varme.
Det er en lille smule besværligt at være vild med grønne planter, når man som mig virkeligt ikke har grønne fingre. Jeg kæmper!
Her i Olivia forsøger jeg hvertfald af fylde et par planter ind i hvert rum og det går da også sådan nogenlunde. Jeg er løbet tør for potter, så næste gang jeg er i Ikea må jeg lige have lidt med hjem.
Sidste køb er et større oliventræ, som jeg virkeligt håber jeg kan holde liv i, for det kostede lidt mere en de "3-for-20 kr-planter" jeg plejer at købe hos blomsterdamen på Boulevarden!
I stuen har jeg dog lidt problemer, for jeg har lange vinueskarme og jeg synes de er lidt svære at "indrette", så der har jeg endnu ikke fået nogle planter.
 Billeder fra nettet/Pinterest

5 kommentarer:

Malene Skaadegaard sagde ...

Du bor SINDSSSYGT lækkert! Wauw. Jeg er en lille smule misundelig, her i min ydmyge studiebolig.. ;)
Og jeg er enig, planter skaber hjemmet!

Charlotte den 2. sagde ...

Ja - undskyld mig. Bor du der? Er målløs, troede det var fra Bo Bedre. Blev lidt glad for du også har Børge Mogensens Spanske stole. Var det ikke noget for dig at tage ud til folk - mod god betaling - at hjælpe med indretninger.
Har ALDRIG set et så gennemført hjem.
Mange misundelige hilsner:-)
Charlotte fra Nørresundby

MissMuffin sagde ...

Malene... Øh, jeg bor ikke på de billeder- I så fald havde jeg hele 6 forskellige stuer så:)
Nok bor jeg i hus, men jeg har kun en enkelt stue:)

Charlotte, jeg bor ikke der:)
Det er billeder fra nettet- det er jo en masse forskellige stuer, der er på de billeder og det er vidst ikke mange huse på 101 kvm. der kan rumme hele 6 forkkellige stuer/spisestuer...

Charlotte den 2. sagde ...

Ha ha - kunne dælme heller ikke forstå det;-) Klasker mig på lårene af grin. Hvis ikke jeg havde papir på at jeg er nogenlunde velbegavet - ja så skulle man tro jeg havde fis i kasketten.
Meeen - skønne billeder du har fundet.
Hilsen Charlotte

MissMuffin sagde ...

Charlotte, jeg synes også lige det ville være vildt nok- så kunne jeg da også bedre forstå at de vil skære i SU'en, hvis en studerende kunne bo sådan!