mandag den 25. marts 2013

Starten på en ny uge...

 Lidt luksus skal der til på sådan en mandag morgen, hvor der forude venter et spændende program på Uni. En halv ristet bolle af Ølandshvede med nogle gode skiver ost, lidt yoghurt med hjemmelavet müesli, vaniljesirup og friske bær, vand med citron og en kop vaniljekaffe.
Jeg drikker normalt ikke kaffe en ude på uni har de en slags kaffe-latte med vanilje, som jeg er ret vild med. Tror dog at det skyldes, at den nok består af lige dele sukker og mælkepulver, tilsat et drys vanilje og kaffe, for kaffe-smagen er ret diskret. Men man skal jo starte et sted, ikke:)
Sidste uge var appetitten ikke for god, men den blev skudt godt igang igen til mexi-night med uni-pigerne fredag, hvor vi spiste alt for meget:)
Lørdag var bare en hygge-dag med Kristian og søndag stod den på det sædvanlige praktiske med indkøb, vasketøj og en lille smule udendørs arbejde, nu hvor vejret var lidt mildere. Eftermiddagen tilbragte jeg i Hjerterummet, så var den weekend også gået:)

Dagen idag skal tilbringes på Rådhuset i Mariagerfjord, for vi er igang med et såkaldt praksis-studie. Det er en super spændende måde at arbejde på, for man lærer noget mere end på skolebænken. Generelt synes jeg, at vi har alt for lidt praktisk undervisning! Et 2-månders projekt og så 4 måneder praktik. Det er altså ingen ting! Der er jeg glad for min tid i Brønderslev, den praktiske erfaring derfra kommer mig virkeligt til gode nu.
Ja, og jeg må sige, at det frivillige arbejde i Hjerterummet giver mig meget mere praktisk erfaring end jeg havde regnet med. Jeg sidder i bestyrelsen nu, er ansvarlig for vagtplanen og deltager i en lang række spændende møder, der vedrører Hjerterummet og som gør mig meget klogere på politik, jura og socialt arbejde. Eneste minus er, at det gør mig lidt forvirret over hvad jeg egentligt vil, når jeg er færdig som socialrådgiver om et par år. Der er simpelthen så mange spændende muligheder!

Ingen kommentarer: