torsdag den 21. marts 2013

Stille


Tak for alle de søde hilsner om Emma. Man kan tydeligt høre, at mange af jer også er/har været kæledyrsejere. Vi kniber stadig en tåre i tide og utide, for den lille dame er virkeligt savnet. Jeg har kendt hende i over halvdelen af mit liv og Kristian har kendt hende lige siden vi lærte hinanden at kende for efterhånden 9 år siden. Emma nåede at bo hos os i 5 år, men før det boede hun jo hos min mor.
Vi havde egntligt snakket om, at vi ikke ville have nogen ny hund, når vi engang måtte sige farvel til Emma. Nu hvor vi kan mærke hvor meget hun fyldte i vores liv, så er der vidst ingen tvivl om, at vi må have hund igen. Det er ligesom, at vores hjem ikke er et rigtigt hjem uden sådan en lille hårbolle:)
Pekingeseren er en skøn race, dejligt nem og med en stor personlighed. Desværre er racen ikke særligt populær, så der kan nu nok gå lang tid inden vi finder den helt rigtige. Selvom Kristian synes jeg er lidt skør, så vil jeg faktisk ikke have noget imod, at det er en voksen hund, der sørger et hjem, for hvalpe produceres der efterhånden nok af. En voksen hund kan også få brug for nye, kærlige rammer! Nu må vi se om der dukker en lille dame op, som passer til os.


Måske der bliver lidt stille herinde, for jeg er ikke helt mig selv.
Har fri både idag og imorgen, så det er lidt hårdt at være så meget alene hjemme, hvor tankerne flyver. Dagen idag skal også bruges på, at rydde op i Emmas ting og gemme væk. Puhaa... I aften skal vi dog hjem til mormor, så der får vi nok lidt "mormor-mad" og lidt omsorg at styrke os på. Fredag aften skal jeg have mexi-night med de skønne uni-piger og så skal weekenden bare bruges på så lidt som muligt, bare være sammen med Kristian..


9 kommentarer:

Madame sagde ...

Det gør mig så ondt for jer - det er forfærdeligt at miste et elsket kæledyr!

Finurligheden sagde ...

Mange mange tanker! Det er rædselsfuldt at miste sin bedste ven! Jeg hylede i 14 dage, og kan stadig knibe en tåre, selvom han døde i sommers.

Helle (LoquaciousLily) sagde ...

Hvor er jeg ked af det på jeres vegne, for selvom Emma nåede at få et dejligt og langt liv, så er det alligevel trist at skulle sige farvel. Kan godt forstå at I overvejer at få en anden hund på et tidspunkt, og det er en dejlig tanke at du vil tage en voksen hund til dig. Og bare fordi man får en ny hund, så har man jo stadig de gode minder om den gamle. :)
De bedste tanker
/Helle

Sabina T sagde ...

Triste og varme tanker, uanset om det er hund, kat eller kanin, så er kærligheden til dyr betingelsesløs og er svær at miste. Synes godt om, at du ikke vil have noget imod at give en voksen hund et hjem, der findes mange derude med behov for et kærligt hjem. Det har vi også gjort i vores egen kaninfarm og ville gøre det samme hvis vi en dag skulle have en hund :-)

Helle sagde ...

Det gør mig ondt, at Emma ikke er mere. Men jeg tager hatten af for, at I tog den svære beslutning. Har nu aldrig været i tvivl om, I er ansvarlige kæledyrejere. Er selv hundeejer. Vores er en 12 årig Tervurne. Når den dag kommer,skal vi IKKE have hund igen. Tervurnen er også en lidt speciel race. Den knytter sig MEGET til sin ejer, så det kan godt være hårdt. Bare jeg går på det " lille hus", skal hun med ;-)
RIP Emma
Håber I finder lige nøjagtig den hund, som passer til Jer, når den tid er.
Kh. Helle

Anonym sagde ...

Det gør mig ondt for jer. Det er så svært at miste en ven. Har læst med på din blog i længere tid, så jeg ved jo, at Emma har haft et godt liv. Det er ikke alle hunde forundt, så det var dejligt at læse, at du midt i din sorg overvejer med tiden at anskaffe en voksen hund. Der er mange, der trænger til et kærligt hjem som jeres.
Mange varme tanker
Inge V.

MissMuffin sagde ...

Madamme, mange tak! Det er nemlig forfærdeligt:(

Finurligheden, tak! Jeg kniber også stadig en tåre eller to i løbet af dagen, men kan heldigvis også trøste mig med, at Emma har haft en godt og langt liv, men at det nu var tid. Jeg ved, at trods sorgen, så kunne vi ikke hae gjort det anderledes..

Helle, det er nemlig trist. Hun var så stor en del af vores hverdag og vi havde en massse rutiner, som nu virkeligt får det hele til at føles så tomt. Vi kan virkeligt mærke hvor meget liv og glæde hun gav, selvom hun var ret rolig på sine gamle dage..
Lige nu er der desværre ikke rigtigt nogle voksne pekingesere til salg, så vi bliver nok nød til at bestille en hvalp, men nu må vi se. Der kan jo lige pludseligt dukke en op:)

Sabina T, det er den nemlig:)
Finder vi den rigtigt. voksne pekingeser kan den også sagtens komme hjem og bo hos os, men det kan blive svært at finde sådan en, så måske vi må bestille en hvalp hos en opdrætter, for der opdrættes ikke mange pekingesere for tiden..

Helle, vi sagde altså også, at vi ikke skulle have hund igen, hvertfald ikke med det samme. Når man lige pludseligt mister sit kæledyr og mærker tomheden, så bliver det noget lidt andet:) 12 år er også flot for så stor en hund...

Inge V, vi elskede virkleigt vores Emma, så hun skulle også have det bedste vi nu kunne tilbyde:) Ja, kan vi finde en voksen hund, der paser til os, så vil vi nærmest hellere det end en hvalp. Det ser nu bare ud til, at det bliver svært at finde, så vi må nok have en lille hvalp..

Kristine (CookieCrumble) sagde ...

Varme kram og kærlighed sendes jeres vej søde <3 Håber I får en god weekend alligevel, og får jer lidt god kærestetid og fødselsdagsfejring!

Godt I har hinanden <3 KNUS KNUS KNUS

MissMuffin sagde ...

Tak søde:) Det tror jeg bestemt vi gør, for selvom her er så frygteligt tomt og stille, så skal vi jo også finde ud af at det bare er sådan det er, så vi prøver at gøre som vi ellers ville ha gjort:)