søndag den 9. juni 2013

Det blå hus

Normalt er jeg en af dem, der er en lille smule farveforskrækket, men på trods af det, så trives jeg rigtig godt her i mit Himmelblå hus. Det er simpelthen bare skønt med mere plads, mere privatliv og mere udeliv. Der er selvfølgeligt også en del mere arbejde med at holde sådan et gammelt hus..
Kristian maler løs, for der er masser af malerarbejde. Lige nu er det al det hvide træværk der står for tur. Senere vinduerne og så soklen. Hele huset må vente med et skud himmelblå til næste år..

Forsikringen er stadigvæk umulig. Øv, som jeg hader forsikringsselskaber (Hvertfald Frida) af hele mit hjerte!
Går alt vel, så kan vi nok starte på at lave badeværelse om en uges tid, mens sagerne om taget bare bliver ved med at køre, nu på 6. måned! Det er ved at være temmelig belastende ikke at have noget ordenligt soveværelse og at have forsikringsfolk rendende i tide og utide!

Nå, men i dag skal tilbringes i haven med malerarbejde, middagslur i fatboy'en og måske lidt havearbejde hvis jeg gider. Der skal også købes ind og bages brød til vores hotdogs i aften. Vi har nemlig købt en Weber Q100. Den er brugt, men i fin stand og så fik vi den til en fin pris. Så der grilles løs disse dage :)

2 kommentarer:

Annemette sagde ...

Det er bare så fint og hyggeligt jeres lille himmelblå hus :-)

Det er da bare irriterende at sådan noget forsikringsfis skal gå så langsomt, håber snart i kan se en ende på det så i endelig kan komme ordenligt på plads og nyde det...

Tillykke med grillen, den er da ikke til at undvære - vi griller helt fra forår til efterår, altså når vejret er til det for vi har jo kun altanen :-)

MissMuffin sagde ...

Annemette, jeg er også glad for det (når det ikke regner ind) :)
Ja, der er virkeligt nogen der kun tænker på penge og er fuldstændigt ligeglade med alt andet..
Jeg tror også, at vi kommer til at grille meget, for der er altså et eller andet ved at spise ude, maden smager bare bedre:)