onsdag den 26. juni 2013

Pallet Beds


Sweet Dreams





Nu ser det endeligt ud til, at forsikringssagen der vedrører vandskaden i vore soveværelse går i orden. Så kommer der selvfølgeligt en periode med et rend af håndværkere, men så sker der i det mindste noget! Det har også kun taget over 6 måneder.
Jeg glæder mig virkeligt til at få et rigtigt soveværelse igen, men en fin seng, lækkert sengetøj, mulighed for lige at læse et par sider i sengen inden der skal soves, luftige gardiner, en lille lyskæde, lidt nips og grønne planter. Efter 6 måneder på en madras mellem overskuds-møbler og flyttekasser i vores kommende kontor har bare ikke været særligt spændende!
Vi har denne yndige seng lige nu, men på det sidste er jeg blevet ret vild med tanken om pallets beds, altså senge lavet af gamle paller!
Kan ikke bestemme mig for om jeg bedst kan lide de helst rå som nederste billede eller de helt hvide som øverste billede.
Paller kan oftest hentes for billige penge og med en ordentlig omgang rengøring, nedslibning og måske en klat maling/bejdse kan sådan en seng her laves for ikke særligt mange penge.
Så nu skal jeg da vidst bare lige ha overbevist Kristian om at det er en god ide:)

5 kommentarer:

Charlotte den 2. sagde ...

Yndig seng du er faldet for hos IKEA - meget romantisk.
Ang. pallesengene. Jeg synes de er rigtig fede - men men. Som du så rigtigt siger kan paller hentes meget billigt, meeeen læg mærke de paller som hovedsaligt er brugt er det man kalder EUR paller - Europaller, de er en halt anden kvalitet - og de er IKKE billige skal jeg hilse at sige:-)
God fornøjelse
Charlotte

MissMuffin sagde ...

Charlotte, jeg er ikke just palle-ekspert, så er der forskel på EU-paller og EUR-paller? For de første kan jeg finde til omkring 35 kr. pr. stk på guloggratis.. For gider ikke give en hel formue for at lave sådan en seng, men synes det kunne være rigtigt fint med noget lidt mere råt i soveværelset. Også fordi den anden seng fylder ret meget når der er lavt til loftet og skråvægge:)

A + K = ♥ sagde ...

Jeg har sovet på en seng af paller i 6 år i træk - og jeg var helt vild med det (:
Det eneste man skal have i mente, er at rengøring kan være lidt af et projekt, da paller samler en del støv, hår og spindelvæv - hvertfald hjemme hos mig. Det kan selvfølgelig være at det var fordi at de var 'rå'.

- Kit

Charlotte den 2. sagde ...

Hej igen - jeg tror faktisk det er det samme ang. EU paller - 35 kr er bestemt ikke dyrt så klø på MISSMUFFIN.
Charlotte

MissMuffin sagde ...

Kit det har vi nemlig også snakket om at det må gøre, men jeg har ikke sååå meget imod at gøre rent. Med den nuværende seng er det alt det skidt vi stopper ned under den, der samler skidt:)Men ja, det må være noget af en støvsugning den skal have engang imellem!

Charlotte, så må jeg igang med at overtale ham Kristian :)