mandag den 24. februar 2014

Den gamle form

Efteråret og julen var hård og jeg synes ikke rigtigt, at jeg følte mig som mig selv. Jeg elskede praktikken og ville have mest uligt ud af den og det fik jeg helt sikkert også.
Alt andet var lidt gråt og trælst, som man siger her i det nordjyske.

Da praktikken sluttede trak jeg stikket lidt ud. Tilbragte dagene hjemme i Olivia og var lidt asocial. For kunne mærke at jeg trængte. Når tingene er kaos omkring mig, så går jeg lidt i selvsving og mit indre kontrolgen overtager. Det kan godt blive lidt kedeligt og lidt stift, men det er rart og trygt.
Denne weekend har været skøn og startede allerede torsdag. Fyldt med de ting jeg holder af; biograf med Kristian og popcorn torsdag, en hurtig date med en dejlig veninde bagefter, Ulla T med søde damer fredag aften, rengøring lørdag, hygge og god mad med Kristian lørdag aften, gode gåture med hundene, middagslur, lidt arbejde i haven, søndagshygge på sofaen og bare tid til at være.
Jeg fylder min tid med gode ting som hygge med uni-pigerne, veninderne, gåture i solskin med glade hunde, læser gode bøger, en lille bitte smule shopping, kærestetid, selvforkælelse, bloggen og tid i køkkenet. Så kommer den gamle "form" hurtigt tilbage igen :)
Dagen i dag skal bruges på praktiske ting som rengøring på 1. salen, masser af vasketøj, indkøb og hvis vejret vil, en times tid i haven:)

Ingen kommentarer: