tirsdag den 25. februar 2014

TEST: Chokoladesmag.dk

Det er såå "hårdt" at være blogger nogle gange. At skulle spise sig igennem en kasse med lækker, økologisk chokolade, leveret lige til døren. Puuh:)
Chokoladesmag.dk sendte mig nogle forskellige plader fra økologiske "Green&Blacks" og en spændende chokoladebar med kokos og tranebær.
Jeg har spist mig igennem noget af det. Den mørke plade med lækker mintfyld fik Line og jeg hurtigt ordnet i en kedelig juratime. Dejlig mørk chokolade med rigeligt fyld, lige som jeg kan lide det. Jeg spiser mørk chokolade hver dag og er næsten igennem pladen på 80%. Her kan man tydeligt smage, at det er god kvalitet. Den er stadig bitter, men konsistensen er blød som mælkechokolade og smelter på tungen. Uuuhmm...
Baren med chokolade, kokos og tranebær var jeg ikke så imponeret af. Den smagte som en god Bounty, men tranebærrene var for utydelige.

Hjemmesiden er fin, nem at navigere i og har et fint udvalg af kvalitetschokolade. Så det er nemt at bestille lidt godt chokolade hjem:) Det er nok ikke noget jeg vil benytte mig af, for her i Aalborg har vi masser af god chokolade, bla. Summerbird og Aalborg Chokoladen, men bor man lidt uden for storbyen hvor udvalget er mindre, så er det her en oplagt mulighed.

4 kommentarer:

Susan Durup sagde ...

Det var da ellers en SKØN test :-)Jeg ville da gerne have hjulpet dig med det hårde arbejde.
Mange hilsner fra Susan

MissMuffin sagde ...

Susan, det må man sige- jeg nød det-og nyder det stadig :)

Tante Sød..og den sure øko-citron... sagde ...

Øko er lige mig, chokolade er lige mig, netshopping er osse lige noget for en Samsø-ø-bo som mig:-) hey, jeg er osse øko sød blogger, som gerne tester ha ha. Jeg må bestemt ind og kigge på den side...

MissMuffin sagde ...

Tante Sød, det må lige være noget for dig ja, for nogle gange må det være lidt begrænset hvad man kan få på Samsø- selvom det nu også har sin charme :) Det er hvertfald god chokolade og jeg nyder at teste mig igennem hver en bid :)