søndag den 30. marts 2014

Nyt på Budget



Det rart med nyt til hjemmet engang imellem. Nu mangler soveværelset bare lidt grønne planter til at friske det hele lidt op.

Jeg var ikke en af dem der stod i kø for at få et af Søstrene Grenes sofaborde. Her i Aalborg har jeg set billeder af køen hen af Nytorv, så jeg var glad for at jeg ikke drømte om sådan et :)
Lidt fra Søstrene Grene er der dog røget med hjem for nyligt.
Den rå metalkurv til mine små tasker pynter fint på kommoden og kostede omkring 60 kr.
Den prikkede pude pynter på bænken i gangen og Frede har vidst allerede testet den :) Jeg havde selv fyldet, så et pudebetræk kostede lige knapt 50 kr. To rigtigt fine ting til omkring 100 kr. Det kan man også godt få råd til på SU.
Næste ting der ryger med hjem skulle gerne være en af de søde lysestager med tekst, men jeg har endnu ikke haft heldet med mig derinde.


3 kommentarer:

Anonym sagde ...

Fine ting! Jeg er især vild med det gamle billede med kvinden. Hvor stammer det fra?
Kh Nana

Annemette sagde ...

Flotte ting du har fundet ;-) Uh hvor jeg savner Søstrene Grenes, for man kan virkelig finde meget fint der - hvis jeg finder noget jeg ikke kan leve uden plejer jeg at sende min kammerat afsted til Søstrene for mig :-D

MissMuffin sagde ...

Nana, det er en gammel mode-skitse fra Frankrig. Der er en dame et par gader fra hvor vi bor der et par gange om året kører til Frankrig og køber ind på loppemarkeder og så sælger det fra hendes garage. Så jeg har købt det hos hende.

Annemette, det er også en fin butik og de er virkeligt blevet gode til at købe boliggrej hjem.