fredag den 10. oktober 2014

Grønkålssalat med pistacie, granatæble og grønne rosiner

Jeg er doven. Jeg køber nemlig min grønkål, så den er klar lige fra posen i fx Fakta og Kvickly.
Det er nemt og derfor får vi også masser af det hele vinteren:)

Denne salat er fyldt med gode sager og masser af smag, så den vil klæde ethvert måltid. Den gør sig også rigtigt godt i madpakken :)
Min bachelormakker bor tæt på en grønthandler og på vej hjem fra et møde smuttede vi indenom efter lidt frugt at styrke os på. Her faldt jeg over de grønne rosiner, som jeg har læst skulle være ekstra lækre. Så en pose kom med hjem og de smager altså også bare godt, så falder du over sådan en pose kan de godt anbefales. Jeg spiser dem som snacks, i müesli og som her i salater.
Jeg har brugt saltede pistaciekerner i denne salat, for de er lidt billigere og så gør det bestemt ikke noget at en salat får lidt salt. Så spar endeligt på de dyre, usaltede pistacienødder.

Grønkålssalat med pistacie, granatæble og grønne rosiner (2 personer)
2 store håndfulde hakket grønkål
kerner af ½ granatæble
20 g. smuldret feta
½ dl. grønne rosiner
½ dl. pistaciekerner

Dressing:
2 spsk. olivenolie
1 spsk. citronsaft
salt, peber

Anret grønkålen i en skål eller på et fad.
Rør ingredienserne til dressingen sammen og vend den sammen med grønkålen.
Top grønkålen med granatæble, feta, grønne rosiner og pistaciekerner.
Server straks.


Ingen kommentarer: