tag:blogger.com,1999:blog-8859424497048174009.post1074501505509090123..comments2024-03-12T13:06:21.684+01:00Comments on MissMuffin: KUP#5: Urtekrams bageblandinger og kernerMissMuffinhttp://www.blogger.com/profile/03564993705079764247noreply@blogger.comBlogger13125tag:blogger.com,1999:blog-8859424497048174009.post-46144909961809923652012-01-04T18:03:24.065+01:002012-01-04T18:03:24.065+01:00Hyggemor, du fik også lavet dig et godt lager:) Je...Hyggemor, du fik også lavet dig et godt lager:) Jeg vil også snart bage nogle knækbrød, for det er en dejlig spise!<br /><br />Tak Sahrah, det var en dejlig nem og enkel opskrift lige til at variere:) Jeg har også før bagt boller med havregrød med stor succes!MissMuffinhttps://www.blogger.com/profile/03564993705079764247noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8859424497048174009.post-84516794125091360872012-01-03T19:29:01.629+01:002012-01-03T19:29:01.629+01:00Vi er glade for disse boller:
Koldthævede (korn) b...Vi er glade for disse boller:<br />Koldthævede (korn) boller<br />Ingredienser:<br />15 g. gær<br />1/2 l lunken vand<br />Salt <br />2 spsk. olie<br />600 g. hvedemel (skift evt. 200 g. af hvedemelet ud med groft mel, havregryn - eller halvt af hver - og tilsæt evt. lidt solsikkekerner, græskarkerner eller andre kerner).<br />Tilberedning:<br />Opløs gæren i vandet. Kom salt og olie i. Tilsæt melet og kerner og rør dejen godt sammen. Stil den i køleskabet i 12-16 timer.<br />Sæt bollerne på en bageplade med bagepapir, med 2 spiseskeer. Sæt bollerne i en kold ovn og bag dem 30 minutter ved 230 grader. Lav dem som store boller så er de gode som madpakkeboller.<br /><br />Har også et langtidshævet brød med øl, surdej og sirup.<br /><br />Og så bliver boller der er bagt med grød (havre, risengrød eller andet) eller rest af kogte ris, dejlig bløde og saftige længe.....<br /><br />Mvh SarahSarahnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8859424497048174009.post-79193894747680264602012-01-03T17:48:59.962+01:002012-01-03T17:48:59.962+01:00Og hørfrø....dem glemte jeg lige :-)Og hørfrø....dem glemte jeg lige :-)Hyggemorhttps://www.blogger.com/profile/14833693125629792133noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8859424497048174009.post-50096131599138123152012-01-03T17:33:18.883+01:002012-01-03T17:33:18.883+01:00Jeg har også hamstret en masse poser. Jeg bruger s...Jeg har også hamstret en masse poser. Jeg bruger sesamfrø, solsikkekerner og græskarkerne til knækbrød...mmmm!Hyggemorhttps://www.blogger.com/profile/14833693125629792133noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8859424497048174009.post-13968858916587285512012-01-03T11:38:40.558+01:002012-01-03T11:38:40.558+01:00Ninna, det var så lidt:) Vi handler efterhånden ku...Ninna, det var så lidt:) Vi handler efterhånden kun i Netto og så lidt i Føtex, så jeg tjekker sjældent de andre reklamer længere...MissMuffinhttps://www.blogger.com/profile/03564993705079764247noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8859424497048174009.post-55435935205470696152012-01-03T10:13:09.074+01:002012-01-03T10:13:09.074+01:00Tak for tippet. Jeg havde nemlig allerede glemt de...Tak for tippet. Jeg havde nemlig allerede glemt de gode tilbud i Netto. Så der må jeg ind i dag.Ninna Kondrupnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8859424497048174009.post-11802245178975343912012-01-03T06:44:02.353+01:002012-01-03T06:44:02.353+01:00Marya, jeg kender godt de der boller på helt blød ...Marya, jeg kender godt de der boller på helt blød dej- min gamle kollega kaldte dem "brusebads-boller":)<br /><br />Solvejfire- velbekomme:)<br /><br />Tante Sød, det bliver man også nød til hvis der skal være penge til det hele:) Jeg er ret vild med den der fiberbageblanding, så posen var næsten tom- men jeg havde også lyst til at købe af de andre! Det skal jo så også bare nåes at blive brugt!MissMuffinhttps://www.blogger.com/profile/03564993705079764247noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8859424497048174009.post-66796831183889536502012-01-02T23:59:43.722+01:002012-01-02T23:59:43.722+01:00supergodt at fylde sit lager når der er gode tilbu...supergodt at fylde sit lager når der er gode tilbud. Det gør jeg osse altid. Og fik købt 3 poser af græskarkernerne fordi jeg altid bruger så mange af dem. Er glad for bage blandingerne fra Urtekram men jeg styrede mig, da de gamle altså skal bruges op først!Tante Sød..og den sure øko-citron...https://www.blogger.com/profile/09362518010435282314noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8859424497048174009.post-83881994566833113912012-01-02T22:54:38.244+01:002012-01-02T22:54:38.244+01:00Tak for tippet :)Tak for tippet :)Solvejfirehttps://www.blogger.com/profile/05599926344192950161noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8859424497048174009.post-63247941007969439442012-01-02T21:42:22.687+01:002012-01-02T21:42:22.687+01:00Jeg plejer tit at lave gaffelboller (har ikke noge...Jeg plejer tit at lave gaffelboller (har ikke noget med gafler at gøre, men det hed den da jeg fik opskriften :) )<br />Lav dejen aftenen i forvejen og form til boller mellem to skeer dagen efter. Dejen er rimelig klistret,men det gør bare at den endnu lækre at spise når de er bagt :)Maryahttps://www.blogger.com/profile/08980865814223114658noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8859424497048174009.post-75134632989495356602012-01-02T19:47:03.705+01:002012-01-02T19:47:03.705+01:00Mette, er der mon en opskrift? Jeg kunne godt tænk...Mette, er der mon en opskrift? Jeg kunne godt tænke mig at prøve at bage med havremel, for havre smager jo så godt..<br /><br />Heidi, afsted i Netto med dig:)<br />Jeg kigger på dem:) Kerner er ikke et must, men det skal helst være noget der mætter...MissMuffinhttps://www.blogger.com/profile/03564993705079764247noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8859424497048174009.post-44582412079073660292012-01-02T19:29:38.991+01:002012-01-02T19:29:38.991+01:00så skal jeg vist i netto:-)
jeg har et par brød s...så skal jeg vist i netto:-)<br /><br />jeg har et par brød som kunne være noget for dig. Dog er de ikke med kerner. Men det kan man sagtens tilsætte.<br />http://suburbankitchenlife.blogspot.com/2011/01/fantastiske-franske-pains-lancienne.html<br /><br />eller<br />http://suburbankitchenlife.blogspot.com/2011/04/brdet-der-krver-tid-og-krlighed-men-er.htmlAnonymoushttps://www.blogger.com/profile/00260300304397740054noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8859424497048174009.post-4834527477712727032012-01-02T19:23:46.012+01:002012-01-02T19:23:46.012+01:00Et havregrynsbrød/boller er altid godt :-)
Især m...Et havregrynsbrød/boller er altid godt :-) <br />Især med en masse kerner i :-)Mettenoreply@blogger.com