tag:blogger.com,1999:blog-8859424497048174009.post2196434108942552196..comments2024-03-12T13:06:21.684+01:00Comments on MissMuffin: Nordiske PitabrødMissMuffinhttp://www.blogger.com/profile/03564993705079764247noreply@blogger.comBlogger6125tag:blogger.com,1999:blog-8859424497048174009.post-76347484290125320002012-01-22T08:23:00.307+01:002012-01-22T08:23:00.307+01:00Anonym, jeg har fuldt opskrifterne og der har der ...Anonym, jeg har fuldt opskrifterne og der har der ikke været fuld knald på varmen, men det skal da prøves:)MissMuffinhttps://www.blogger.com/profile/03564993705079764247noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8859424497048174009.post-1293665941158007812012-01-21T11:11:06.217+01:002012-01-21T11:11:06.217+01:00hej! :) Er du klar over at ovnen skal stå på det v...hej! :) Er du klar over at ovnen skal stå på det varmest den overhovedet kan trække? På den måde blir' brødet "chokket" og hæver dermed helt vildt! Det fungerer stort set godt ved næsten alle slags hjemmelavede pitabrød.Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8859424497048174009.post-87335536835495629812012-01-21T07:06:00.472+01:002012-01-21T07:06:00.472+01:00Else, måske det er noget med varmen.. Jeg må prøve...Else, måske det er noget med varmen.. Jeg må prøve igen:)MissMuffinhttps://www.blogger.com/profile/03564993705079764247noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8859424497048174009.post-12221265255452265892012-01-20T15:31:47.568+01:002012-01-20T15:31:47.568+01:00Jeg kender en "ekspert" i pitabagning. H...Jeg kender en "ekspert" i pitabagning. Hun er fra nordafrika: Ovnen med risten i er tændt på grillen, brødene bliver bagt ét ad gangen, mens hun sidder på køkkengulvet og holder øje og styrer bagningen - de hæver som bare pokker og bliver straks puttet ned i et dynebetræk til de andre. Se, det er pitabrød!<br /><br />Hilsen fra den blå KitchenAidAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8859424497048174009.post-63222608290600611332012-01-20T12:30:29.166+01:002012-01-20T12:30:29.166+01:00Andrea, dem prøver jeg da lige næste gang, for de ...Andrea, dem prøver jeg da lige næste gang, for de må meget gerne være lidt grove:)MissMuffinhttps://www.blogger.com/profile/03564993705079764247noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8859424497048174009.post-36410933375590489502012-01-20T11:19:48.510+01:002012-01-20T11:19:48.510+01:00Plejer at benytte denne opskrift når vi skal have ...Plejer at benytte denne opskrift når vi skal have pitabrød. Der er dog en lang hævetid, men synes de bliver ret gode så det er hævetiden værd. De kiksede for mig første gang og blev til, ja, fladbrød/knækbrød hehe, men de sidste 2 gange er de blevet perfekte og luftige:P Og så er det med rug og derfor også lidt sundere..<br /><br />http://lonelandmand.brandbygegaard.dk/#post544<br /><br />Knus Andrea:)Andrea22https://www.blogger.com/profile/08410793511400193877noreply@blogger.com