tag:blogger.com,1999:blog-8859424497048174009.post5442338305570557163..comments2024-03-12T13:06:21.684+01:00Comments on MissMuffin: Hvad skal der serveres...MissMuffinhttp://www.blogger.com/profile/03564993705079764247noreply@blogger.comBlogger6125tag:blogger.com,1999:blog-8859424497048174009.post-67961345825428601712010-10-02T07:38:53.849+02:002010-10-02T07:38:53.849+02:00Jette, ekspert er bestemt ikke!
Jeg elsker bar mad...Jette, ekspert er bestemt ikke!<br />Jeg elsker bar mad:)<br />Tak for tippet, det skal helt sikkert overvejes, men uden mayo, for der er æg i:)<br /><br />Fru H-T, du kommer bar:)<br /><br />Mette, jeg elsker atiskokdip, men plejer at købe det færdigt.<br />Måske jeg selv skulle kaste mig ud i en omgang, for det lyder ret nemt!<br />Tak for tippet!MissMuffinhttps://www.blogger.com/profile/03564993705079764247noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8859424497048174009.post-66211973613669591562010-10-01T14:08:07.047+02:002010-10-01T14:08:07.047+02:00Hej :-)
En let og lækker artiskokdip:
En dåse dræ...Hej :-)<br />En let og lækker artiskokdip:<br /><br />En dåse drænede artiskokbunde, 1/2 fed hvidløg, salt, peber og et godt skvæt olivenolie blendes RIGTIG godt. Serveres med grissini eller andet brød.<br /><br />Det smager også rigtigt godt til sådan noget tapas halløj :-)Mette Vorkhttp://metpet1980@hotmail.comnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8859424497048174009.post-35389854813832992182010-10-01T11:34:41.270+02:002010-10-01T11:34:41.270+02:00Det lyder lækkert! Jeg skal ikke noget, hvis det e...Det lyder lækkert! Jeg skal ikke noget, hvis det er... ;-)Sandrahttps://www.blogger.com/profile/16420376972329876877noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8859424497048174009.post-81430113642130946062010-10-01T10:12:36.882+02:002010-10-01T10:12:36.882+02:00Hej. Man tør da næsten ikke komme med forslag til ...Hej. Man tør da næsten ikke komme med forslag til sådan en ekspert som dig, men jeg vil alligevel fortælle dig om noget jeg lavede i forgårs og som smagte himmelsk.<br />Grønne asparges koges et halvt minut og skæres i mindre stykker. Store frosne rejer optøes og rejerne og krebs (eller krabbekød) fra en bøtte vendes sammen med asparges i dressing lavet af mayo og cremefraiche i forholdet 2:3, og der smages til med citron- eller limesaft, salt og peber - og dijonsennep med måde. Frisk flute til eller måske ristet toastbrød.<br />Hav en hyggelig tøseaften. <br />Hilsen fra JetteHvorfor f..... skal det være så svært?https://www.blogger.com/profile/06191374244975202918noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8859424497048174009.post-23221678098220992132010-10-01T09:59:01.479+02:002010-10-01T09:59:01.479+02:00Madame, det hvertfald nemt og så synes jeg, at det...Madame, det hvertfald nemt og så synes jeg, at det er så hyggeligt at sidde sammen over en masse forskelligt mad og snakke, det giver altid en god stemning- og så er man sikker på, at der er noget alle kan li:)MissMuffinhttps://www.blogger.com/profile/03564993705079764247noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8859424497048174009.post-21616498337492522302010-10-01T08:03:24.824+02:002010-10-01T08:03:24.824+02:00Det lyder forrygende lækkert alt sammen! Ideer jeg...Det lyder forrygende lækkert alt sammen! Ideer jeg tager til mig, når jeg snart skal have pigekomsammen :-)Madamehttps://www.blogger.com/profile/17520856074334186426noreply@blogger.com