tag:blogger.com,1999:blog-8859424497048174009.post5876537917436284454..comments2024-03-12T13:06:21.684+01:00Comments on MissMuffin: MissMuffins burgerboller og en lækker tomatpesto..MissMuffinhttp://www.blogger.com/profile/03564993705079764247noreply@blogger.comBlogger7125tag:blogger.com,1999:blog-8859424497048174009.post-7973674142356388052011-02-19T16:16:01.606+01:002011-02-19T16:16:01.606+01:00Hej MissMuffin.
Jeg har været ved at give mig i k...Hej MissMuffin.<br /><br />Jeg har været ved at give mig i kast med denne opskrift på burgerboller, jeg har bare lavet dem til almindelige boller i stedet.<br /><br />Du kan se, hvordan det gik her:<br />http://livogmad.blogspot.com/2011/02/landsboller.html<br /><br />Du må lige sige, om jeg har henvist rigtigt til dig og din opskrift.<br /><br />De bedste hilsner fra<br />Anita<br />http://livogmad.blogspot.comMiss Ahttps://www.blogger.com/profile/00378409447380189058noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8859424497048174009.post-70806290657355297042010-10-26T08:52:30.543+02:002010-10-26T08:52:30.543+02:00Sofie, det kan du tro jeg vil, men det er nu meget...Sofie, det kan du tro jeg vil, men det er nu meget simpelt:)<br />Skræl den ønskede mængde kartofler, vend dem med en smule olivenolie og groft salt og bag dem så i ovnen ved 200 grader varmluft til der er sprøde- jeg tror det er 30-40 minutter der skal til:)MissMuffinhttps://www.blogger.com/profile/03564993705079764247noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8859424497048174009.post-89475679343819045392010-10-25T21:29:45.494+02:002010-10-25T21:29:45.494+02:00Har du selv lavet pommes ? De ser så gode ud :D
S...Har du selv lavet pommes ? De ser så gode ud :D <br />Skal du ikke lige dele opskriften med mig ? :DSofieKirkhttps://www.blogger.com/profile/09403796389519585440noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8859424497048174009.post-57219582473689941142010-10-25T18:35:43.762+02:002010-10-25T18:35:43.762+02:00Piskeris, det var en rigtig god burger, puuh den l...Piskeris, det var en rigtig god burger, puuh den lå tungt i maven..<br />Ølandshvede er virkeligt også blevet en ynglings-mel herhjemme.. Det giver brødet en helt speciel "blød" krumme og så alligvel lidt sej...<br />Skal også li ha købt mig en pose mere næste gang jeg kommer i Salling...MissMuffinhttps://www.blogger.com/profile/03564993705079764247noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8859424497048174009.post-14697115237822498972010-10-25T17:38:43.157+02:002010-10-25T17:38:43.157+02:00Det ser edderm*hosthost' godt ud! Jeg glæder m...Det ser edderm*hosthost' godt ud! Jeg glæder mig også til at få afprøvet ølandshvede - jeg fik brød bagt med dette i lørdags, og det smager altså så godt, at jeg næsten får tårer i øjnene! :-DPiskerisethttps://www.blogger.com/profile/14199205159506890106noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8859424497048174009.post-84149461761985417122010-10-24T19:00:45.713+02:002010-10-24T19:00:45.713+02:00Ditte, jeg bager kun med økologisk mel hvis jeg ka...Ditte, jeg bager kun med økologisk mel hvis jeg kan komme til det:)<br />Din chef har helt ret i det han har fortalt. Groft mel hæver som regel ikke lige så godt som hvedemel, da det indeholder mindre protein..<br />Noget mel er også bedre at langtidshæve, for at få det bedste ud af det..<br />Jeg tror dog ikke, at der er stor forskel på melet om det er økologisk eller ej mht. hæveevne..<br /><br />Økologisk gær er nyt for mig. Det skulle være lidt langsommere end andet gær og derfor har jeg øget mængden lidt i forhold til hvad jeg ellers ville og det virkede rigtig fint..MissMuffinhttps://www.blogger.com/profile/03564993705079764247noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8859424497048174009.post-23720127043934692852010-10-24T18:48:29.244+02:002010-10-24T18:48:29.244+02:00Det ser lækkert ud :)
Har faktisk aldrig prøvet a...Det ser lækkert ud :)<br /><br />Har faktisk aldrig prøvet at bage med økologisk mel, men har fået at vide af min tidligere chef, at når det gælder brødbagning skal man finde en meltype med en høj %-del protein, gerne 10-12% eller mere. Proteinet er nemlig med til at danne gluten, når man ælter dejen, og så hæver det bedre og får et bedre "bid" :)Dittehttp://dittetved.dknoreply@blogger.com