tag:blogger.com,1999:blog-8859424497048174009.post9025761074869673170..comments2024-03-12T13:06:21.684+01:00Comments on MissMuffin: Koldhævet HvedebrødMissMuffinhttp://www.blogger.com/profile/03564993705079764247noreply@blogger.comBlogger9125tag:blogger.com,1999:blog-8859424497048174009.post-87604125775728564252012-02-27T05:34:48.803+01:002012-02-27T05:34:48.803+01:00Ukrik, det var så lidt:)Ukrik, det var så lidt:)MissMuffinhttps://www.blogger.com/profile/03564993705079764247noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8859424497048174009.post-12016197017737149872012-02-26T19:48:59.855+01:002012-02-26T19:48:59.855+01:00Tusind tak for svaret. Jeg vil sikkert holde øje m...Tusind tak for svaret. Jeg vil sikkert holde øje med bogen, og jeg må hellere også få prøvet de nye meltyper. Jeg elsker at eksperimentere med nye mel og brødtyper.<br />Mvh<br />UlrikSpisekammerethttp://spisekammer.blogspot.com/noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8859424497048174009.post-59294827745015399282012-02-26T15:45:41.795+01:002012-02-26T15:45:41.795+01:00Line, det var ikke så godt!
Så må du i stedet i ga...Line, det var ikke så godt!<br />Så må du i stedet i gang med at spise dig igennem fryseren, haha:)<br /><br />Ulrik, den er ofte at få til billige penge i fx. Føtex og Kvickly. Jeg har hvertfald ikke givet mere end 80 kr. for min bog og den er virkeligt pengene værd.<br />Jeg er ret begejstret for Amos nye meltyper, men jeg har ikke prøvet den almindelige hvede endnu, kun fuldkornstyperne. Begge 2 er nye favoritter herhjemme, for smagen er perfekt, men jeg ved ikke hvor meget forskel jeg synes der er i forhold til andres meltypers bageevne..MissMuffinhttps://www.blogger.com/profile/03564993705079764247noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8859424497048174009.post-27501842306240909212012-02-26T14:58:08.735+01:002012-02-26T14:58:08.735+01:00Det ser virkelig lækkert ud. Jeg kender faktisk ik...Det ser virkelig lækkert ud. Jeg kender faktisk ikke Meyers brødbog. Men det kunne være man skulle prøve at opdrive den. Hvad synes du om de nye amo meltyper, kan du mærke forskel?<br />Mvh<br />UlrikSpisekammerethttp://spisekammer.blogspot.com/noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8859424497048174009.post-85070101914620327742012-02-26T13:38:08.313+01:002012-02-26T13:38:08.313+01:00ih det er fint :) jeg ahr sådan en lyst til at bag...ih det er fint :) jeg ahr sådan en lyst til at bage i ag, men Daniel siger at jeg ikke må :( Der er ikke plads i fryseren (siger han)..Linebinevaskemaskinehttps://www.blogger.com/profile/14323273228655378768noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8859424497048174009.post-80837374602085347302012-02-26T12:06:03.411+01:002012-02-26T12:06:03.411+01:00Tante Sød, det blev også rigtig lækkert.
Jeg vil g...Tante Sød, det blev også rigtig lækkert.<br />Jeg vil gerne bage sandwichbrødet, men min hjerne bliver ved med at sige, at det kan man ikke hvis man ikke har sån en firkantet Eva Trio form. Så indtil jeg får råd til sån en, så bliver det nok ikke afprøvet. Og det er din skyld:)<br /><br />Piskeris, gør det!! <br /><br />Linda, det er super lækkert. Også dagen efter, selvom skorpen selvfølgeligt ikke er så sprød længere.MissMuffinhttps://www.blogger.com/profile/03564993705079764247noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8859424497048174009.post-89281958604923204952012-02-26T11:48:07.544+01:002012-02-26T11:48:07.544+01:00Hvor ser det lækkert ud. Det må prøves.Hvor ser det lækkert ud. Det må prøves.Lindahttps://www.blogger.com/profile/10741972439746334919noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8859424497048174009.post-37108125004312874112012-02-26T11:21:50.730+01:002012-02-26T11:21:50.730+01:00Argh, du smitter! Nu får jeg også en frygtelig lys...Argh, du smitter! Nu får jeg også en frygtelig lyst til at bage... ;-)Piskerisethttps://www.blogger.com/profile/14199205159506890106noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8859424497048174009.post-69579435398958885512012-02-26T10:10:24.059+01:002012-02-26T10:10:24.059+01:00Det ser vel nok fint ud. Jeg er osse ved at bage m...Det ser vel nok fint ud. Jeg er osse ved at bage mig igennem Meyers bagebog, og er meget begejstret. Bagte sandwichbrød med kerner igår, og det smager bare FANTASTISK når man rister det.Tante Sød..og den sure øko-citron...https://www.blogger.com/profile/09362518010435282314noreply@blogger.com