tag:blogger.com,1999:blog-8859424497048174009.post2104034574744758123..comments2024-03-12T13:06:21.684+01:00Comments on MissMuffin: SpeltlandbrødMissMuffinhttp://www.blogger.com/profile/03564993705079764247noreply@blogger.comBlogger3125tag:blogger.com,1999:blog-8859424497048174009.post-35800918737169476342015-06-30T09:44:38.721+02:002015-06-30T09:44:38.721+02:00Denne kommentar er fjernet af en blogadministrator.Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/05724661999759617967noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8859424497048174009.post-63606303123519418152015-04-10T08:10:16.327+02:002015-04-10T08:10:16.327+02:00Melissa, jeg baer som regel med varmluft og så lig...Melissa, jeg baer som regel med varmluft og så lige lidt lavere temperatur..MissMuffinhttps://www.blogger.com/profile/03564993705079764247noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8859424497048174009.post-22092048932909733682015-03-15T08:28:41.033+01:002015-03-15T08:28:41.033+01:00Brødet ser rigtig lækkert ud. bager du med varmluf...Brødet ser rigtig lækkert ud. bager du med varmluft eller uden? :)<br /><br />God søndag. Melisa Günhttps://www.blogger.com/profile/09875778802134690243noreply@blogger.com