tag:blogger.com,1999:blog-8859424497048174009.post6464625069514386891..comments2024-03-12T13:06:21.684+01:00Comments on MissMuffin: Spaghetti with Cheesy Broiled TomatoesMissMuffinhttp://www.blogger.com/profile/03564993705079764247noreply@blogger.comBlogger12125tag:blogger.com,1999:blog-8859424497048174009.post-64005080334355617562011-07-21T21:10:49.689+02:002011-07-21T21:10:49.689+02:00Altså Bitten, da dig nu sammen:)Altså Bitten, da dig nu sammen:)MissMuffinhttps://www.blogger.com/profile/03564993705079764247noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8859424497048174009.post-12403982160135039472011-07-21T15:00:07.637+02:002011-07-21T15:00:07.637+02:00Haha, fantastisk! Så har det været fordi jeg fik d...Haha, fantastisk! Så har det været fordi jeg fik den på min madblog-feed på Twitter, og ikke opdagede, at det var den "forkerte" blog :DBittenhttps://www.blogger.com/profile/18198179330500266491noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8859424497048174009.post-52647505398460405782011-07-21T11:46:22.277+02:002011-07-21T11:46:22.277+02:00bitten, du kommenterede skam igår, bare på den and...bitten, du kommenterede skam igår, bare på den anden blog hvor jeg samler alle mine opskrifter:)MissMuffinhttps://www.blogger.com/profile/03564993705079764247noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8859424497048174009.post-9564859788577101442011-07-21T10:11:58.052+02:002011-07-21T10:11:58.052+02:00Hov, jeg kommenterede i går, men den er åbenbart i...Hov, jeg kommenterede i går, men den er åbenbart ikke gået igennem. Fedt, jeg elsker problemer i blogland :P<br /><br />Jeg ærgres over, at min kæreste er tomatforskrækket - men det er heldigvis en ret der er fin at lave til sig selv også. Vil helt klart peppe den op med pesto, når jeg (forhåbentlig snart) skal prøve den :)Bittenhttps://www.blogger.com/profile/18198179330500266491noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8859424497048174009.post-92158453764063334242011-07-21T07:08:11.866+02:002011-07-21T07:08:11.866+02:00Piskeris, det er nemlig perfekt hverdagsmad, især ...Piskeris, det er nemlig perfekt hverdagsmad, især når tomaterne snart begynder at vælte frem med masser af smag og til fornuftige penge..MissMuffinhttps://www.blogger.com/profile/03564993705079764247noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8859424497048174009.post-42193837340965271372011-07-21T06:53:34.470+02:002011-07-21T06:53:34.470+02:00Ja, det lyder både let og lækkert. Perfekt hverdag...Ja, det lyder både let og lækkert. Perfekt hverdagsmad :-)Piskerisethttps://www.blogger.com/profile/14199205159506890106noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8859424497048174009.post-50967492776828541702011-07-21T06:51:11.317+02:002011-07-21T06:51:11.317+02:00Hanne, jeg har godt læst om tricket, men så blev j...Hanne, jeg har godt læst om tricket, men så blev jeg nok li lidt for doven:)<br />Det må jeg så prøve når jeg skal lave pizza i weekenden, for der er frisk mozzarella også favoritten:)<br /><br />MetteSofie, det er super nemt og lækkert:)<br /><br />Dorte, det her er hvertfald nemt at lave, hvis man hellere vil ud og nyde det gode vejr eller bare er godt træt:)MissMuffinhttps://www.blogger.com/profile/03564993705079764247noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8859424497048174009.post-76590676260097607122011-07-20T23:02:29.901+02:002011-07-20T23:02:29.901+02:00Den ret må prøves;) Ser meget lækker og nem ud.......Den ret må prøves;) Ser meget lækker og nem ud..... nogen gange skal det bare være nemt;)Dortehttps://www.blogger.com/profile/14685143524538056587noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8859424497048174009.post-79867596163356084812011-07-20T22:10:50.752+02:002011-07-20T22:10:50.752+02:00Lækker og nem ret.. Mmm.. :)Lækker og nem ret.. Mmm.. :)MetteSofiehttps://www.blogger.com/profile/03921200797237336025noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8859424497048174009.post-2989248920145878392011-07-20T20:05:35.012+02:002011-07-20T20:05:35.012+02:00Skøn ret.
Jeg skærer tit mozarellakugler over og l...Skøn ret.<br />Jeg skærer tit mozarellakugler over og lægger dem til at dryppe af på køkkenrulle. Presser lidt køkkenrulle ovenpå også. Det gør, at de ikke væder i retten ... og så kan man nyde den gode ost med den mælkede smag .)Hanne K's verdenhttps://www.blogger.com/profile/10181743863258049852noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8859424497048174009.post-48121587360240163832011-07-20T19:59:44.529+02:002011-07-20T19:59:44.529+02:00Mademoiselle Black, det smager super godt og så er...Mademoiselle Black, det smager super godt og så er det jo heller ikke den dyreste ret at lave.<br />Jeg elsker kombinationen af mozzarella og parmesan som her, for parmesanen smelter ikke på samme måde som mozzarella- jeg elsker de der lange, seje "oste-tråde" som bagt mozzarella laver:)MissMuffinhttps://www.blogger.com/profile/03564993705079764247noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8859424497048174009.post-81779936192192732492011-07-20T19:55:39.438+02:002011-07-20T19:55:39.438+02:00Det ser lækkert ud:-) Og dejligt at have en ret, d...Det ser lækkert ud:-) Og dejligt at have en ret, der ikke tager lang tid at lave.<br />Jeg vil måske anvende revet parmensan i stedet for frisk mozzarella.Mademoiselle Blackhttps://www.blogger.com/profile/01008540606548265036noreply@blogger.com