tag:blogger.com,1999:blog-8859424497048174009.post7392128864380545996..comments2024-03-12T13:06:21.684+01:00Comments on MissMuffin: Gnocchi med parmaskinke og cherrytomaterMissMuffinhttp://www.blogger.com/profile/03564993705079764247noreply@blogger.comBlogger8125tag:blogger.com,1999:blog-8859424497048174009.post-18216139351999144722012-02-24T17:55:25.144+01:002012-02-24T17:55:25.144+01:00Mette, tak for tippet:)Mette, tak for tippet:)MissMuffinhttps://www.blogger.com/profile/03564993705079764247noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8859424497048174009.post-4440371958473815572012-02-24T15:29:56.705+01:002012-02-24T15:29:56.705+01:00Hvis du søger en nem opskrift på gnocchi, så er de...Hvis du søger en nem opskrift på gnocchi, så er den i Nikolaj Kirks kogebog "Hverdagsmad" nem at gå til... den har jeg selv brugt.Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/11031147403233767188noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8859424497048174009.post-51015307897584104372012-02-24T12:47:58.884+01:002012-02-24T12:47:58.884+01:00Piskeris, det valgte jeg bare ikke at gøre, netop ...Piskeris, det valgte jeg bare ikke at gøre, netop fordi jeg tydeligvis ikke vidste hvordan de skal være:)<br /><br />Camilla, så må vi se om jeg gir dem en chance en anden gang, for I lyder overbevisende:)<br /><br />Maria, det lyder godt! Det skal prøves hvis jeg tør kaste mig over dem en anden gang..MissMuffinhttps://www.blogger.com/profile/03564993705079764247noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8859424497048174009.post-64826964884384466762012-02-24T11:51:40.056+01:002012-02-24T11:51:40.056+01:00Jeg plejer, at købe dem fra REMA 1000, og så blive...Jeg plejer, at købe dem fra REMA 1000, og så bliver de stegt på panden med smør og forskellige krydderurter. De bliver rigtig gode med sprød ydre og blød i midten :o)<br />Mvh MariaAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8859424497048174009.post-27928845143107175162012-02-24T09:53:52.102+01:002012-02-24T09:53:52.102+01:00Gnocchi kan være trælse, men jeg tror også at du h...Gnocchi kan være trælse, men jeg tror også at du har været lidt uheldig med det mærke. Jeg synes ikke du bør afskrive dem helt endnu :o)Camillahttps://www.blogger.com/profile/11540168806671875455noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8859424497048174009.post-36334009736210577232012-02-24T09:51:03.215+01:002012-02-24T09:51:03.215+01:00Hov, du skal da prøve at lave dem selv! Så bliver ...Hov, du skal da prøve at lave dem selv! Så bliver de ganske lækre :-)Piskerisethttps://www.blogger.com/profile/14199205159506890106noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8859424497048174009.post-38841650304152115832012-02-24T08:57:41.313+01:002012-02-24T08:57:41.313+01:00Vibeke, det kan godt være. De var hvertfald klistr...Vibeke, det kan godt være. De var hvertfald klistrede, lidt ligesom melboller. Og jeg hader bare melboller!MissMuffinhttps://www.blogger.com/profile/03564993705079764247noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8859424497048174009.post-42170928633993115472012-02-24T08:41:14.881+01:002012-02-24T08:41:14.881+01:00Jeg tror, at du har været uheldig med det mærke gn...Jeg tror, at du har været uheldig med det mærke gnocchi, du har købt.<br />jeg bruger ofte gnocchi, og har aldrig følt, at de var bløde og klistrede.<br />Jeg bruger ikke noget bestemt mærke.<br />Knus<br />VibekeVibekehttps://www.blogger.com/profile/15006791983276002505noreply@blogger.com