tag:blogger.com,1999:blog-8859424497048174009.post7912312913323337232..comments2024-03-12T13:06:21.684+01:00Comments on MissMuffin: MissMuffins Surdejs-guideMissMuffinhttp://www.blogger.com/profile/03564993705079764247noreply@blogger.comBlogger11125tag:blogger.com,1999:blog-8859424497048174009.post-88349221654850298082012-03-10T07:56:04.525+01:002012-03-10T07:56:04.525+01:00Linda, det kan være noget med temperaturen hjemme ...Linda, det kan være noget med temperaturen hjemme hos dig at gøre:) Herhjemme er der altid meget varmt, så der går det hurtigt:)<br />God fornøjelse med Holger:)MissMuffinhttps://www.blogger.com/profile/03564993705079764247noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8859424497048174009.post-55099568383157953602012-03-09T18:59:16.573+01:002012-03-09T18:59:16.573+01:00Holger lever... Jeg synes lige at du skal vide at ...Holger lever... Jeg synes lige at du skal vide at min surdej åbenbart bare var lidt langsom i optrækket.<br />Han står nu med fine bobler og lugter frisk syrligt.<br /><br />Tak for hjælpen :-)<br />Glæder mig til at den skal i brug i weekenden.Lindahttps://www.blogger.com/profile/10741972439746334919noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8859424497048174009.post-81653763663983658912012-03-08T21:32:14.087+01:002012-03-08T21:32:14.087+01:00Linda, der skulle gerne være sket noget allerede n...Linda, der skulle gerne være sket noget allerede nu.<br />Jeg tror, at portionen er for lille. Jeg kommer husholdningsfilm løst over, så den får en smule luft, men jeg plejer ikke at lave huller oveni..MissMuffinhttps://www.blogger.com/profile/03564993705079764247noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8859424497048174009.post-52688155551322252832012-03-08T18:02:33.492+01:002012-03-08T18:02:33.492+01:00Så har jeg kastet mig ud i dette...
Jeg lavede den...Så har jeg kastet mig ud i dette...<br />Jeg lavede den i går aftes, men jeg synes ikke rigtig der er sket noget. Det er da meningen at den skal boble nu, ikke?<br />Jeg dækkede glasset med husholdningsfilm, laver du huller i det?<br />Jeg ved ikke om det har noget at gøre med at jeg kun lavede en halv portion - hvad tror du?<br />Jeg håber du kan komme med nogle forslag - ellers må jeg jo bare starte igen :-)Lindahttps://www.blogger.com/profile/10741972439746334919noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8859424497048174009.post-85927229459395188192012-02-28T06:53:49.289+01:002012-02-28T06:53:49.289+01:00Piskeris, det var også en nem surdej- især hvis ma...Piskeris, det var også en nem surdej- især hvis man nu skulle bage et rugbrød. Synes tit, at rugbrøds-surdeje skal stå længe!<br /><br />Tutter, det lyder bare godt! held og lykke med din surdej:) Det har også kikset nogle gange for mig, men nu kører det:)<br /><br />Christina, der skal også være plads til "dumme spørgsmål":) Det viser bare, at mange tror det er langt sværere end det faktisk er!<br />Men nej, ingen gær i surdejen. Der opstår en helt naturligt gæringsproces, så det er kun nødvendigt med en lille smule gær når brødet skal laves.MissMuffinhttps://www.blogger.com/profile/03564993705079764247noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8859424497048174009.post-65988994276764308512012-02-27T23:33:27.056+01:002012-02-27T23:33:27.056+01:00Højst sandsynligt et dumt spørgsmål, men skal der ...Højst sandsynligt et dumt spørgsmål, men skal der slet ikke gær i surdejen så? Kommer det i når man bager eller hvordan..?Christilinahttps://www.blogger.com/profile/08285016394968093305noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8859424497048174009.post-43826898800932904702012-02-27T22:50:38.931+01:002012-02-27T22:50:38.931+01:00Har længe læst med på din blog og ny tog jeg mig s...Har længe læst med på din blog og ny tog jeg mig sammen : D Endnu en en surdej er født og jeg tror det bliver en god og tro følgesved : DTutternoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8859424497048174009.post-26949960342079745332012-02-27T19:32:38.729+01:002012-02-27T19:32:38.729+01:00Hvis du vil prøve en surdej, der er endnu mere sim...Hvis du vil prøve en surdej, der er endnu mere simpel, så tag en plastbøtte, hæld kærnemælk i den og smuldr et par gram gær i den. Rør det godt rundt og tilsæt så noget rugmel (så det har konsistens som blød sorbet). Lad det stå varmt - dvs. på køkkenbordet (er det vinter, så gerne tæt på en radiator). Så har du surdej efter 1½ til 2 dage :-)<br /><br />Jeg er selvfølgelig altid modtagelig over for smagsprøver, hehehe!Piskerisethttps://www.blogger.com/profile/14199205159506890106noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8859424497048174009.post-213522716466640822012-02-27T14:39:31.753+01:002012-02-27T14:39:31.753+01:00Heidi, det er nemlig bare at komme igang- for det ...Heidi, det er nemlig bare at komme igang- for det er slet ikke så svært, som man tror:)<br /><br />Frøken Uldbjerg, jeg har hvertfald succes med den her opskrift og fremgangsmåde, så det håber jeg, at du også får:)MissMuffinhttps://www.blogger.com/profile/03564993705079764247noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8859424497048174009.post-87681315273198474092012-02-27T09:58:30.595+01:002012-02-27T09:58:30.595+01:00Sikke en fin guide! Jeg har mange gange forsøgt mi...Sikke en fin guide! Jeg har mange gange forsøgt mig hvedebrødssurdej, og det lykkes kun halvdelen af gangene. Nu må jeg prøve igen :)Frøken Uldbjerghttps://www.blogger.com/profile/18139477356371648078noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8859424497048174009.post-24568965326235978412012-02-27T09:08:54.747+01:002012-02-27T09:08:54.747+01:00Genialt med sådan en gudie.. -nu er der ingen unds...Genialt med sådan en gudie.. -nu er der ingen undskyldning, det er bare at komme i gang! :O)Heidihttps://www.blogger.com/profile/13323357733629828607noreply@blogger.com