Sider

lørdag den 28. marts 2009

Durumboller med hytteost og gulerod..

Idag har jeg bagt disse lækre og nemme boller, så der er lidt at tage med hjem til mor imorgen- de er blevet så forvænnede:)

Durumboller med hytteost og gulerod ( ca. 10 stk)

1 pk gær
3 dl lunken vand
1 spsk olivenolie
1 bæger hytteost af 200 g
3 revne gulerødder
100 g durummel
300 g hvedemel

Rør gæren ud i vand og olivenolie.
Tilsæt de øvrige ingredienser og rør dejen til den er sammenhængende, men meget klistret!
Lad den hæve til ca dobbelt størrelse- jeg lod den stå ca 1 time.
Form til boller så godt som det nu kan lade sig gøre, og lad efterhæve ca 15 min.
Bages ved 225 grader i ca 12-15 min.


Jeg har prøvesmagt en enkelt og synes de smager rigtig godt, men den endelige dom må falde imorgen:)

3 kommentarer:

  1. uuuhmn.... vi sidde rog venter på pizza... men vi vil hellere have en af dem dér :-)

    SvarSlet
  2. Pizza er nu også godt, men kun engang imellem:)
    Tror de her vil være rigtig gode med parmaskinke og salat. Mums..

    SvarSlet
  3. Vi glæder os til at smage - men glæder os allermest til du kommer hjem :-)) din mor..

    SvarSlet