RISENGRØD:) Uhm, så fik vi spist årets første risengrød og det bliver ikke den sidste, for vi elsker risengrød herhjemme:) Vi har spist lidt tidligt, for det har været en lang dag på uni og der venter lidt lektier.. Suk, tror aldrig jeg bliver vild med at studere...
Man sku næsten tro, at der er gået totalt julestemning i den herhjemme, men det er nu lige tidligt nok:) Elsker bare jule-magasinerne, så selvom jeg har droppet de fleste magasiner, så skal jeg altså have alle julenumrene. Jeg har også en hel bunke tilbage fra de sidste 3-4 år, for der er der stadig masser af inspiration at hente.
Uhm, det havde vi på menuen i går. Prøvede for første gang at lave det i mikroovnen - Grøden blev faktisk lige så god som var den lavet i gryde. Fordelen var, at der ikke var fastbrændt mælk i bunden af gryden.
Årh, elsker risengrød - meeen jeg venter til ihvertfald den 1. søndag i advent med at spise det.. Det er bare ren jul!
SvarSletJulenumrene er også de bedste udgave af magasinerne, dem må man eje :)
Risengrød er bare så lækkert.
SvarSletVi fik også den første potion i sidste uge. Det var bare mums :-)
Med hensyn til om det tidligt at jule, så vil de fleste butikker nok ikke give dig ret. Lidl, Fakta, Netto - you name it, er da begyndt at jule :-P
Mmmm :) Daniel gider desværre bare ikke risengrød
SvarSletTrine, vi spiser det flere gange i vinterhalvåret, bar fordi det er så hyggeligt:)
SvarSletVidste du ville støtte mig med magasinerne, haha..
Debbie, det smager altså godt, også selvom der ikke er meget mad i det..
Line, vi finder en dag hvor vi kan lave det sammen, så må Daniel bar i skammekrogen:)
Vi spiser risengrød året rundt :-)
SvarSletUhm, risengrød er fast på ugemenuen herhjemme - billig, let at lave og et hit hos børnene (når de, som mine, fint tåler mælk). Kh Hulemor
SvarSletRisengrød skal nydes året rundt :)
SvarSletBåde Daniel og jeg synes, at din portion ser lækker ud.
Ja jeg er jo afhængig af dameblade og lækre magasiner - og kage!
SvarSletKan bare ikke gøre for det :P
Mette, om sommeren gør vi nok ikke, men forår, efterår og vinter er også risengrød-tid herhjemme:)
SvarSlethulebo, vi drikker vildt meget mælk, så vi kan hvertfald også sagtens tåle det:)
Biiten, så må I da i køkkenet og røre og røre og røre:) Det smagte hvertfald godt:)
Trine, vi har allesammen vores laster, haha..
Faldt lige over din blog, og hvor er den bare fin. Super flotte billeder generelt. Kig endelig forbi min hvis du har lyst :)
SvarSletUhm, det havde vi på menuen i går. Prøvede for første gang at lave det i mikroovnen - Grøden blev faktisk lige så god som var den lavet i gryde. Fordelen var, at der ikke var fastbrændt mælk i bunden af gryden.
SvarSletLinelu, mange tak:)
SvarSletLilli, det har jeg faktisk aldrig prøvet, men det ville da sikkert være meget nemmere:)
Ellers skal man jo røre i 100 år og det er lidt kedeligt!