Sider

fredag den 15. juni 2012

HUSK.....

..... det er tid til at lave Vaniljesyltede Ferskner igen:)
Sidste års forsøg med at henkoge dem blev ingen succes, men så er det godt at der et stykke tid endnu kan laves og spises en masse:)
De er perfekte med yoghurt og müesli til morgenmad, med vaniljeis til dessert eller ovenpå kage. Uhm...

5 kommentarer:

  1. Du kan tro jeg husker dem :) De er jo bare SÅ fantastiske.

    SvarSlet
  2. Så kom igang:) Mit glas er næsten tømt, så jeg må snart igang igen:)

    SvarSlet
  3. Jaja mand :) Jeg har faktisk også en gang ferskner herhjemme, som godt kunne bruges til det formål, så mon ikke der sker noget snart ;)

    SvarSlet
  4. Dem må jeg prøve! Jeg elsker bare henkogt frugt.. Jeg lavede henkogte pærer til påske.. og det sidste glas røg sidste weekend.. mums!

    SvarSlet
  5. Kristine, gør det:) De smager simpelthen bare så godt:)

    Pernille, de her har så en lidt kortere levetid, for de er ikke så gode at henkoge. Fersknerne bliver kedelige og smagsløse- nok fordi frugtkødet er så blødt. Så de skal spises inden for en uges tid..

    SvarSlet