lørdag den 7. marts 2009

Frederikshavner-tøsetur..

Glæder mig sån til at besøge søde Lotte i Frederikshavn, for jeg ved at dagen bringer en masse hygge og snak, vi ser hinanden alt for lidt..
En lille værtindegave er pakket ind, ved det falder i god jord, og Lotte fortjener det:)

Jeg elsker at være i Frederikshavn. Boede der i næsten 2 år, og der er masser af gode minder fra den by, så mange at jeg nogen gange savner at bo deroppe..
Lidt shopping er klemt ind i programmet, for Frederikshavn er ret undervurderet på deres butikker, men der ligger altså et par gode imellem, som du slet ikke finder i Aalborg..
Vi skal helt sikkert besøge Kirsten, som har KJdogfood, for hun er den eneste der forhandler Emmas ynglings-pølser, så der skal et lager med hjem. Næsten alt hvad jeg køber til hundene køber jeg der, for det er god service, rimelige priser og god kvalitet.
Kronen på værket er også en skøn butik, hun forhandler brugskunst, gamel dåser og lysestager hun selv finder på loppemarkeder, børnemøbler og masser af andre skønne ting, mest i den genre der falder under den franske landstil..
Som regel afsluttes en tur i byens butikker på mit gamle "stamsted" Jerry´s, der laver lækker og billig mad i hyggelige lokaler. Da jeg boede i Frederikshavn og vi gik på gym, afsluttes hver fredag på Jerry's med en frokost, mens vi planlagde hvad vi skulle i weekenden, så der er mange gode minder.
Idag skal vi vidst ikke på Jerry's, for min gamle chef har åbnet en restaurant som vi helt sikkert skal have afprøvet..

Så jeg glæder mig....

2 kommentarer:

Irene sagde ...

Kan du ha en rigtig dejlig dag i Frederikshavn, sjovt nok kender jeg også den butik du taler om med brugskunst...Jeg købte en dejlig vand kande i præget metal med en skøn svungen hank, den bruger jeg hver aften til vores vand når vi spiser aftensmad.
Det var på vores ferie til Skagen for et par år siden,der kikkede vi lige forbi Frederikshavn, dejlig by.

MissMuffin sagde ...

Byen er rigtig skøn, og har jo også den fantastiske palmestrand- der har jeg tilbragt mange timer...
dagen idag har været skøn..