Jeg lavede kun halv portion af Lines version og fik 15 fine cookies.
Chocolate Chip Cookies (15 stk.)
110 g. blødt smør
75 g. brun farin
85 g. sukker
1 tsk. vaniljesukker
1 æg
115 g. mel
45 g. havregryn
1 lille tsk. bagepulver
150 g, mørk chokolade, grofthakketPisk smør, farin og sukker sammen til det er ensartet og cremet.
Pisk ægget i.
Bland mel, havregryn, bagepulver og vaniljesukker sammen og pisk det i dejen til den er netop ensartet. Den skal være cremet og tung.
Rør chokoladen i med håndkraft, til den er godt fordelt.
Form dejen til runde, let flade kugler og kom dem på bageplader med bagepapir. Der skal være godt med mellemrum mellem hver, for de flyder en del ud.
Bag dem ved 175 grader i 13-14 min. De vil stadig være lidt bløde når de tages ud. Lad dem køle helt af på en bagerist.
3 kommentarer:
Jeg bagte også chokolade cookies i går. Til mine kollegaer, for det er min fødselsdag i morgen. De var vilde med dem, og det er jo skønt.
Lena
Jeg bagte disse igår aftes, bare lavet om til en glutenfri version, da min kæreste har glutenallergi. Men de blev stadig vildt gode! :o)
Lena, Tillykke med fødselsdagen:)
Cookies er altid et hit!
Charlotte, hvordan gjorde du det? Jeg har overhovedet ikke forstand på de glutenfri produkter..
Send en kommentar