torsdag den 21. november 2013
Blondies med hindbær, lime og mandler
Blondies er en brownie lavet på hvid chokolade. Sød, blød og lidt af en tung sag.
Denne udgave har så fået syrligt modspil af limeskal og hindbær og lidt knas fra mandlerne.
En rigtig god dessertkage, som jeg serverede med kærnemælksis og et lille strejf lakridssirup.
Opskriften er fra Anne au Chocolat. Jeg brugte dog ikke lige 300 g. Vahrlona chokolade, for på en SU bager man altså ikke bare lige kager med chokolade til omkring 120 kr. Resultatet blev alligevel rigtig fint og jeg kommer helt sikkert til at bage den igen :)
Blondies med hindbær, lime og mandler
200 g smør
300 g hvid chokolade
3 æg
175 g. sukker
125 g. mel
100 g mandler
skal af 1 øko-lime
150 g hindbær
Smelt smørret.
Hak 200 g. hvid chokolade groft og smelt det over vandbad.
Pisk æg og sukker lyst og luftigt. Pisk melet i.
Vend det smeltede smør og den smeltede chokolade i.
Hak mandlerne og den resterende hvide chokolade. Vend det i dejen samen med limeskallen.
Kom bagepapir i en lille bradepande/bageform og tryk forsigtigt hindbærrene ned i dejen.
Bag den ved 180 grader varmluft i 35-40 min..
Abonner på:
Kommentarer til indlægget (Atom)
4 kommentarer:
Åh, empire-stellet er og forbliver så smukt - og kagen ser absolut heller ikke værst ud. Elsker hindbær.
- Anne
Uhm, hvor ser den god ud! Måske man skulle servere den for gæster i aften :)
Anne, det er såå smukt. Især med kage på :)
ruderhjerte, så er jeg sikker på du bliver populær:)
kunne man måske skifte hindbær ud men en anden slags bær det må prøves :)
Send en kommentar