lørdag den 13. februar 2016

Pandekager med quinoa og chiafrø

Pandekager med yoghurt og frugt. Uhm...

I må bære lidt over med det lidt fedtede billede, men jeg var sulten og havde derfor meget lidt tålmodighed. Pandekager til morgenmad er en af mine ynglings-spiser og de her mætter helt vildt godt! Så har du en rest kogt quinoa, så kom den endeligt i dine pandekager.
Jeg fandt inspiration i denne opskrift, men sjussede mig lid frem til målene. Og så tilsatte jeg godt med ekstra vaniljesukker, for jeg er vild med alt der smager af vanilje lige for tiden.
Denne weekend står morgenmads-menuen på ølandshvedeboller, blødkogte æg og friskpresset juice.

Kærnemælkspandekager med quinoa (10-15 små pandekager)
3 dl. hvedemel
½ tsk. bagepulver
2 spsk. sukker
2 æg
ca. 4½-5 dl. kærnemælk
1 spsk. vaniljesukker
1½ dl. kogt quinoa
2 spsk. chiafrø

Pisk sukker og vaniljesukker med æg og tilsæt herefter kærnemælken.
Bland mel med bagepulver og pisk det i kærnemælksblandingen.
Tilsæt quinoa og chiafrø og bland det godt. Lad dejen trække ca. 10-15 min.
Steg pandekagerne i lidt smør ved middel varme. Jeg brugte en lille deciliter pr. pandekage.
Spis med yoghurt og frisk frugt.

2 kommentarer:

Charlotte Kjeldgaard sagde ...

Selvom du ikke er tilfreds med billedet, ser det nu lækkert ud af lige vel!
Jeg elsker også pandekager/vafler med skyr og frugt til morgenmad. Det er super lækkert :o)

MissMuffin sagde ...

Det var også super lækkert og jeg var super-sulten :)