Vi kører videre med den ugentlige grønne dag herhjemme og denne uge bliver det 2 dage, for der er også mad til imorgen, skønt og nemt:)
Grøntsagslasangen blev nogenlunde efter fri fantasi og smager rigtigt lækkert.
Næste gang vil jeg nok bar li bruge en ekstra kugle mozzarella og huske at komme den friske basilikum i, så ville det være perfekt:)
Salat og tzatiki er perfekt tilbehør, men imorgen vil jeg nok også servere et gruyere-flute til, for det er ved at være længe siden og jeg skal alligevel ind til byen og proviantere lidt imorgen...
Grøntsagslasange (4 pers)
2 fed presset hvidløg
2 små rødløg i tern
3 store gulerødder, groftrevne
ca. 300 g revet kartoffel
250 g hakket champignon
2 ds tomater
1 lille ds. tomatpure
2 laubærblade
1-2 dl skummetmælk
2-3 kugler frisk mozzarella
1 pk friske lasangeplader
godt med urtesalt, peber og oregano
Svits løg og hvidløg i en smule olivenolie, til der er bløde.
Tilsæt champignon og lad dem stege med et par minutter.
Tilsæt kartoffel og gulerod sammen med dåsetomater, tomatpure, laubærblade og mælken.
Lad det simre ca. 15 min.
Fjern laubærbladene og smag til med salt, peber og oregano.
Fordel lasangeplader, mozzarella plukket i små stykker og grøntsagsaucen i lag i et ildfast fad- afslut med et godt lag mozzarella.
Bag lasangen ved 200 grader i ca. 25-30 min.
6 kommentarer:
Det ser lækkert ud! Det tror jeg at jeg skal prøve en dag :)
Trine, det er også nemt at lave- men det tager li lidt tid at hakke og snitte det hele:)
Det er hvertfald en god måde at få grøntsager på:)
mmmh! Dit mad er altid så lækkert:)
/Simone/fashionmanifest
Tak Simone, det skulle det hvertfald også helt være:)
Det ser lækkert ud!
Det er det bestemt også Line:)
Send en kommentar