Veggie Burrito MUY Grande:)
Det her er virkeligt lækker vegetarmad, det er nemt og hurtigt at lave, samtidig med det fylder rigtig godt i maven. Selv Kristian spiste med god appetit, selvom der var masser af grøntsager i.
Den grønne salsa er virkeligt en ny stor kærlighed i mit køkken, den smager så skønt og er en dejlig varitation af den traditionelle salsa.
Opskriften er fra SantaMarias hjemmeside, hvor der er mange spændende opskrifter at finde.
Tortilla'ene skulle egentligt være med soltørrede tomater, men de var ikke at finde på Bilkas hylder, så det blev bar de almindelige i denne omgang.
Veggie Burrito Grande (4 portioner)
500 g frosne wokgrøntsager
1 spsk olivenolie
1 ps. "Vegetarian Taco Mix" fra SantaMaria
1 glas "Tomatillo og Green Chili Sauce" fra SantaMaria
2 dl cremefraiche
4 tortillas
2 dl revet ost
Tilbehør: Blandet salat og hjemmelavet guacamole
Varm olien op i en wok.
Svits grøntsagerne i olien.
Tilsæt tacomix, salsa og cremfraiche og lad det hele simre i ca. 3 min.
Fordel fyldet på de 4 tortillas og rul dem sammen.
Læg rullerne tæt sammen i en smurt, ildfast fad og drys med revet ost.
Gratiner dem i ca. 10 min ved 225 grader.
5 kommentarer:
mmm det ser godt ud - hvad er der i grøn salsa?
Ej, lyder vildt spændende med grøn salsa... har lidt tacomix liggende i køkkenet, der venter på at blive spicet op!
/xxx Nete
http://confashionsblog.blogspot.com/
Bella, det er salsa lavet på grønne tomater og grøn chili. Det giver en helt bestemt krydret smag- prøv den:)
Nete, det smager også rigtig godt! Mexicansk er jo altid et sikkert hit:)
Hvor lyder det bare lækkert, det skal jeg da helt sikkert prøve imorgen...
Gør endeligt det MissTulle, det smager super godt og I vil ikke mangle kødet:)
Send en kommentar