søndag den 10. februar 2013

For 40 kr. mindre rod


 Rod er noget af det værste jeg ved. Jeg vil slet ikke tænke på, hvor meget tid jeg bruger på at rydde op hver dag:) Både efter mig selv, men også Kristian:) Kristian mener nemlig, at samler man bare det hele i en bunke, så er det ikke rod længere og så er det også lige meget hvor det ligger, haha.
Jeg er ikke helt enig!
 Noget, der nemt kommer til at rode er nøgler, punge, mobiltelefoner og smykker.
Ude i gangen står et stykke af den gamle ydermur tilbage og den er en magnet for rod kan jeg hilse og sige- ikke kun Kristians:)
Nu er det slut! Jeg har længe luret på det fine lerfad ude i Kvickly, men jeg var altså for nærig til at give 100 kr. for det, når det "bare" var i Kvickly. Nogle gange kan det også godt betale sig at vente, for den anden dag fik jeg det for 40 kr.
Nu pynter det i gangen med en grøn plante og en en skål til mine smykker. Dem tager jeg nemlig altid af, når jeg kommer hjem. Så kan man sagtens smide pung, nøgler, dankortholder og hvad man nu ellers har uden at det roder alt for meget.

Mange supermarkeder er altå ret gode til det der med at finde fint boligtilbehør til fine penge.
Nu købte vi en del dyre møbler da vi flyttede i huset, så jeg synes, at det er skønt at der er mulighed for også at finde noget, der ikke koster en formue, når de sidste detaljer skal på plads. Ikke fordi, at vi ejer et eneste designmøbel, men derfor kan man godt få brugt en del penge når der skal ny sofa, sofabord, lænestol og spisebord til.
Jeg har faktisk en del nips, der er købt i Kvickly, Søstrene Grene og Netto, som jeg er mindt lige så glad for det, som hedder noget:) Hvor køber I jeres boligtilbehør?

12 kommentarer:

Maria sagde ...

Jeg køber de samme steder som dig, og så er Ikea gode til urtepotteskjulere og lys, og H&M HOme laver virkelig fine puder, duge og løbere - og sengetøj, selv om det ikke gælder som nips. :) Jeg er for nærig til at ofre penge på småtingene som alligevel bliver skiftet løbende, jeg vil hellere prioritere de store ting som sofaen, den er fra Bolia og skal holde i mange år.

Linebinevaskemaskine sagde ...

Sikke en fin løsning du har fundet :D Du kan tro jeg er glad for at jeg havde en hyggebolig dag med dig. Du har lige øje for det :)

Kirsten sagde ...

Super fin løsning.... har det lige som dig, kan godt lide at finde brugbare løsninger til billige penge ;)

Hyggemor sagde ...

Skidego´idé! Vi har lidt af det samme, men stadig lidt sporalsk. Vi har et super dejligt bryggers, men desværre er bordet derude samlingssted for rod. Jeg vil overveje at kopiere din idé :-)

MissMuffin sagde ...

Maria, der er vi vidst meget ens:) Jeg køber også altid lys i Ikea og så servietter i Søstrene Grene. Jeg har et par dyre "nips", bla et par lyshuse fra Kähler og nogle lanterner fra Holmegaard, men det er gaver og noget som jeg har ønsket mig længe:)
Vores sofa har også været dyr, så jeg håber også den holder længe- også fordi at den var et mareridt at få ind i det her lille hus!

Line, mange tak:) Jeg er glad for, at Daniel synes om de ting du faldte for..

Kirsten, det er lige før man bliver mere glad for tingene, bare fordi at de havde en god pris:)

Hyggemor, det er også nemt at komme til at rode, men sværere at få rodet til at se pænt ud! Jeg holder meget af "faste pladser", mens det kniber lidt mere for Kristian med at forstå konceptet:)

Anonym sagde ...

Hvor er det fint det du har fået lavet der :) Ser hyggeligt ud. Vil lige spørge hvor er pungen fra ?:) vh Jana

MissMuffin sagde ...

Jana, mange tak:)
Pungen er fra Marc by Marc Jacobs, så det har været en dyr lille sag, men jeg er rigtig glad for den. Det er en gave fra Kristian og jeg mener, at den er købt på shopbob.com for nogle år siden...

www.louiogbearnaisen.dk sagde ...

Super god ide :) Jeg har en kurv, som det hele ryger i. Men når jeg er hjemme hos kæresten, ja, så er det bare bordet, hvor ALT kommer på... Virkelig stressende for en "ordenes-freak" :P Og når jeg så begynder, at rydde op, så har han fuldstændig styr på hvilke kvitteringer og hvad som ligger der og jeg må ikke flytte det.... irriterende :P

MissMuffin sagde ...

Louise, herhjemme er Kristian slem til at gemme alt muligt i poser og så stoppe det i skabe og skuffer- tror sq han har været posedame i hans tidligere liv:)

Annemette sagde ...


Sikke en fin lösning til "rod" :-)

Her er der blandet landhandel af dyrt og billigt, design blandet med lopper og arvegods - men der bliver sjaeldent skiftet ud eller smidt ud, der bliver bare tilföjet ;-)

MissMuffin sagde ...

Annemette, jeg kender det godt! Selvom jeg jævnligt køber nyt, så ryger der sjældent noget ud- der bliver på forunderlig vis altid plads alligevel:)Lopper og arvegods er også mit foretrukne, men lidt nyt og lidt design kan nu give en god kant..

Camilla sagde ...

Altså jeg er jo verdens største rodehoved! Men hvis tingene først har en rigtig plads, kan jeg som regel også godt finde ud af at bruge den. Det du har lavet her synes jeg er en super løsning til alle de ting, som næsten ikke kan undgå at rode, hvis de ikke har en plads :o)