fredag den 8. februar 2013

Lidt nyt...

 Da Line og mig i onsdags var en tur ude og kigge lidt endte jeg med at få lidt med hjem:)
Denne smukke, store vase kunne jeg ikke stå for i Idemøbler. Den minder en del om Botanica-vaserne fra Kähler, men kostede kun 129 kr. Nu pynter den så fint i vindueskarmen med grene fra have
n.
Farven er sån støvet rosa/lys lilla. Tror en af puderne i sofaen skal have matchende betræk:)

 Lige for tiden er jeg vild med planter og blomster, men det er vel nok bare fordi, at jeg savner foråret i den her kulde. Så i Ikea kom der 6 ens potter med hjem.
Vi har sån en sjov kant ved trappen, der samler masser af støv og er temmeligt besværlig at rengøre. Ja, og nu bliver det svært at vande blomster også, for der står de her 6 ens krukker med hver deres efeu i. Jeg håber, at de med tiden vokser sig store og kommer til at hænge udover kanten, men jeg er ikke kendt for mine grønne fingre:)
Gangen er temmelig kedelig, men vi har et billede og en lampe, der bare skal sættes op. Vi orker bare ikke at gøre det før håndværkerne engang er færdige ovenpå, for de skal op og ned af trappen, så der bliver nok list småskrammer og sån der skal ordnes bagefter.

Fredagen bliver travl, men forhåbenlig god.
Først kontrol-besøg hos dyrlægen med Emma, så hjem og have vaskemaskine-reperatør på besøg, så 3½ times undervisning på Uni og i aften står den på en omgang Ulla T med uni-pigerne:) Kunne jeg så også lige nå på biblioteket og op til farmor med noget vasketøj, så ville det sån set være ret så godt...

2 kommentarer:

Kristine (CookieCrumble) sagde ...

iiih, de fine potter fra ikea har jeg også et par stykker af. Jeg er helt vild med farven, men synes godt nok, at forskellen på dem var meget stor. Altså fra potte til potte. Det var i hvert fald ikke alle sammen, der var lige kønne. De skulle vendes og drejes, og udvælges nøje :)

Det lyder til i havde en dejlig dag :)

MissMuffin sagde ...

Kristine, de er også rigtigt fine! Men som du siger, man skal godt nok lige sortere lidt i dem- men til de der 12 kr. pr. stk. kan man vidst ikke forvente så meget:)