mandag den 4. februar 2013

TEST: Urtekram og Umahro

 Urtekram og Umahro har indgået et samarbejde under navnet "Livet er meget mere". Umahro er ham der med "Køkkenrevolutionen":)
I den forbindelse har jeg fået en skøn pakke, så jeg kunne prøve nogle af de nye opskrifter, som Uahro har udviklet. Første opskrift-kit bestod af pasta, olie, krydderier og den smukke himalayasalt og så skulle jeg selv købe kylling og grøntsager for at lave "Kylling og fuldkornspasta i en gryde". Altså en slags varm pastasalat.
Det var nemt at lave, men også temmeligt kedeligt må jeg nok indrømme. Ikke fordi, at råvarene ikke var gode, men fordi pasta, grøntsager og kylling kogt i vand med krydderier bare ikke er særligt spændende. Så er det sagt.
Jeg er dog stadig lige begejstret for Urtekram, som jeg synes laver nogle lækre produkter i skøn emballage. Ja, jeg er lidt af en emballage-nørd og jeg elsker pæn emballage:)

Så produkterne får min varmeste anbefaling, men brug dem til noget andet end denne kedelige pastaret!
Næste opskrift er til gengæld temmeligt spændende, nemlig en dressing der både indeholder chokolade, vanilje og rosiner! Den glæder jeg mig til at prøve i nærmeste fremtid.

7 kommentarer:

Maria sagde ...

Jeg kan altså godt lide, at du altid virker så ærlig, når du tester produkter, og at du kun roser ting der virkelig er værd at købe. Jeg er også vild med Urtekram og deres lækre emballager, men smagen skal være i orden!

MissMuffin sagde ...

Maria, det er jeg glad for at høre:) Jeg synes godt, at det kan være lidt svært, det med ærligheden og samvittigheden, men jeg mener stadig, at det er vigtigt at jeg er så ærlig som mulig:) Nogle gange siger jeg også nej tak til test hvis jeg ved, at produktet slet ikke er mig...

Christina (Hyggekisten) sagde ...

Jeg prøvede opskriften i går aftes og jeg er helt enig. Den var desværre rigtig kedelig og fersk i smagen, så det er første og sidste gang jeg har lavet det :)

MissMuffin sagde ...

Christina, den er nemlig rigtig fersk i smagen, så den skal heller ikke laves herhjemme igen...

Birgitte Rönfeld sagde ...

Hejsa - hvordan bliver man tester??

Birgitte Rönfeld sagde ...

....og tak for fin og inspirerende blog:-)

MissMuffin sagde ...

Birgitte, det bliver man ikke bare lige. De produkter jeg tester er nogle jeg får tilbudt, ikke noget jeg selv har opsøgt. Så det kommer helt an på, om de forskellige firmaer mener, om bloggen og produktet passer sammen- og så har det selvfølgeligt også noget med bloggens størrelse at gøre...