Quesadillas er en nem og syndig spise. Normalt plejer vi at fylde dem med salsa, peberfrugter og kylling eller oksekød. Denne gang blev det en mere nordisk version med søde, bløde løg, ristede champignong og tortillas af rugmel. Planen var, at jeg ville lave en salsa til eller en salat med æbler og bacon, men vi var sulte og trætte, så det blev bare lidt cherrytomater, agurk, gulerodsstænger og avocado i skiver. Det smagte nu også ganske godt og Kristian kommenterede slet ikke på, at der ikke var kød.
Inspirationen fandt jeg hos Feastie.
Mushroom Quesadilla (4 slices)
2 rugtortillas
100 g. revet ost
1 stort løg
200 g. champignon
1 spsk. smør
salt, peber og lidt tørret timian
Skær løget i tynde ringe og champignonerne i skiver.
Smelt smørret på en stor pande og steg først løgene til de begynder at blive bløde og klare.
Kom champignonerne ved og rist til det hele har fået farve.
Krydder med salt og peber og drys med lidt tørret timian.
Fordel halvdelen af osten over den ene tortilla. Fordel løg og champignon herover. Drys med resten af osten og kom den anden tortilla over.
Flyt forsigtigt quesadilla'en op på panden og steg den et par minutter på hver side, så den bliver sprød og gylden. Pres let på den under stegningen, så osten fordeler sig og holder sammen på det hele.
Tag quesadilla'en af panden og del den i 4 stykker. Server med det samme.
4 kommentarer:
He! Sådan kan jeg godt spise lige nu! God udgave :-)
Skynd dig at lav en så- de smager skønt og syndigt:)
Ååh, bløde løg <3!
Lyder himmelskt.
- Anne
Anne, bløde løg er et hit!
Send en kommentar