torsdag den 7. november 2013

Blomkålspandekager

Jeg elsker stivelse. Desværre lidt for meget, så jeg prøver at skære lidt ned på det.
I sidste uge fik vi disse små pandekager med spicy kyllingedeller, gulerodsråkost, lidt forskelligt grønt og karry-yoghurt. Nemt og lækkert på en hverdagsaften. Kristian spiste dem også uden brok, så de er vidst godkendt:)
Jeg brugte cheddarost, der giver masser af smag, men det kan man gøre lige som man lyster.

Blomkålspandekager (6 stk.)
½ stort blomkål
150 g. revet ost
3 store æg
1 spsk. HUSK
salt, peber

Riv blomkålen groft.
Pisk æggene sammen med salt og peber. Bland æggene sammen med ost, revet blomkål og HUSK til en nogenlunde fast masse.
Fordel massen i 6 runde pandekager på en bageplade med bagepapir. Pres dem lidt sammen og rund kanterne af.
Bag dem ved 200 grader i 5-8 min til de bliver gyldne og faste. Tag dem ud af ovnen, vend dem forsigtigt og bag dem yderligere 5 min.
Serveres med det samme.

3 kommentarer:

Anonym sagde ...

HUSK?

MissMuffin sagde ...

Anonym, HUSK fiber. Det er et tilskud baseret på loppefrøskaller og kan købes i større supermarkeder..

Anonym sagde ...

Aha, super, tak.

Vil nemlig lave dem, de ser gode ud!