mandag den 5. september 2011

Lækker Give-away:)

I samarbejde med Cakesandmore udlodder jeg lækker muffin-kit til en heldig vinder:)
Cakesandmore er en ny online kagebutik og dem kan vi jo altid bruge mange flere af, haha!
Nu hvor det jo er her på MissMuffins side, så var det jo oplagt at få Søren fra Cakesandmore til at lave et lækkert muffinkit:)

Det fine kit består af:
10 x sprøjteposer (46cm)

3 x forskellige tyller
1 x farve (farve kan variere)
115 g 10mm chokoladekugler (farve kan variere)
1 x 50 stk. muffinsforme (5cm, farve kan variere)
1 x 250 g fondant, hvid

Lækker pakke ikke?
Alt hvad du skal gøre for at deltage i konkurrencen er, at tjekke Cakesandmores hjemmeside ud og så skrive din ærlige mening her i kommentarfeltet.
Mangler der noget? Er siden nem at bruge? Kort sagt, lige hvad der falder dig ind når du klikker rundt derinde- både ros og ris:)

Mandag d. 12. september 2011 kl. 19.00 udtrækker jeg en heldig vinder:)

(Ps: for at undgå beskyldninger om unfair konkurrence kan Line, Bitten, Kristine og Camilla ikke deltage i denne konkurrence:)  Sorry Girls! )

63 kommentarer:

MissMocca sagde ...

Nej hvor fint :)
Min ærlige mening: Godt bredt udvalgt til rimelige priser, så et godt fundament altså. Desværre, så er frsidebilledet ikke i så gd kvalitet, og layoutet er heller ikke helt fantastisk. Så der kunne med fordel arbejdes på et nyt design - men som sagt, så er funktionen og indholdet rigtig godt, og det er jo det vigtigste :)

Vh. Louise

Nanna sagde ...

Jeg har allerede været nysgerrig og været inde og kigge på den fine hjemmeside . synes det er dejligt med en ny nem kagehjemmesider, da det kan være svært for nogen at komme i en fysisk butik .. Derfor tænker jeg også at et udvalg af enkelte tyller ville være en ide, da det nok tiltaler flere "nybegyndere" end straks at købe et stort sæt .. måske billeder af hvad man kan lave af forskellige mønstre med tyllerne også .. Måske specielt fordi de fleste nybegyndere, som mig selv, starter kage-verdenen med at dekorerer muffins :)
Men umiddelbart en god overskuelig side, hvor jeg snart skal ind og shoppe :)

Karen sagde ...

Hej MissMuffin!
Det er en fin hjemmeside med dejlige produkter, og til ok priser!
Dog synes jeg designet er lidt kedeligt, du må give lidt inspiration fra din blog :-)
Nogle af billederne er ret "grumsede", og sidst men ikke mindst kunne det være fedt hvis der stod om de forskellige cupcakes-forme var fedtafvisende.

Det var mit bud :-)

Knus
Karen Lund

Nanna sagde ...

Og hov ja, er enig med MissMocca, det er som om der er lidt skygger på forside-skriften .. det er lidt ærgeligt..
Nanna

Nanna sagde ...
Denne kommentar er fjernet af forfatteren.
Kath sagde ...

Hej :)
Jeg synes at siden ser rigtig fin og overskuelig ud, og også nem at bruge. Måske er den lidt "kedelig" i designet, men det er også det som gør den nem at overskue, så måske der er en mellemvej her. :) Og så er idéen jo god. Som flere andre nævner, så er det synd at forsidebilledet er i dårlig kvalitet da det kan virke lidt u-prof. Men ellers ser den rigtig fin ud!

Katrine sagde ...

Jeg synes priserne virker rigtigt rimelige.
Min umiddelbare tanke er at navnet på hjemmesiden forsvinder lidt, det falder meget i med det sorte, og den orange baggrundt skærer i mine øjne, men jeg er generelt ikke fan af pang-orange.
Jeg synes navigationen går let, og jeg kan nemt finde de kategorier jeg leder efter!

Vh.
Katrine

Søren Viktor sagde ...

Søren fra Cakesandmore her :-) Nanna der kommer enkelte tyller i løbet af et par dage. De er på trapperne. Så bare kig forbi igen i løbet af et par dage :-)

Kiwi sagde ...

Jeg vil sige at jeg synes at baggrundsfarven skal revuderes, da den genere øjet MEGET...
Elers meget overskuelig hjemmeside..
Synes dog for at jeg synes den ville være ekstra god, var sådan noget med beskrivelsen af kvalitet på muffins papirsformene, da jeg normalt ikke vil købe sådan nogle på nettet, da jeg synes jeg bliver skuffet over kvaliteten. -Men ellers ville jeg handle der - og har allerede planlagt en fællesbestilling med min far i morgen ^__^.

Kathrine sagde ...

Jeg synes det er nogle virkelig fine ting, ok priser og et nemt gennskueligt design/menuer. Dog synes jeg at layoutet får hjemmesiden til at se lidt "billig" ud på en både, altså et lidt kedeligt layout, med en lidt intetsigene skrifttype og farver.. Bare min ærlige menning :)

Anonym sagde ...

Hej. Fin hjemmeside, lækre produkter.... men som andre også siger, så er det lidt kedelige farver.
Hilsen Charlotte

Maria sagde ...

Kæmpe, lækkert og ikke mindst billigt udvalg af forskellige lækkerier, hvor mange af tingene kunne være dejligt at få fat i. Derudover synes jeg det er nemt og overskueligt at navigere rundt på siden.
Der er gode beskrivelser af produktet. Både hvad værktøjerne kan, og ingredienserne (på det spiselige) er oplyst - tydeligt.
Under "information" er siderne tilfredsstillende opfyldt - dog mangler der lidt under F&Q og IdéBoksen, men tror jeg nu firmaet er klar over ;)
Jeg kan egentlig meget godt lide designet, da det er ret enkelt og overskueligt. Som andre har nævnt, farven skriger meget til øjnene, så måske en mere rolig farve som baggrund. Men ellers synes jeg, at billederne er gode, og der er muligheden for at forstørre dem.

Rikke_ sagde ...

Nem og overskuelig side... Men kedeligt design :)

Lulle sagde ...

Designmæssigt er hjemmesiden ikke optimal. der er fejl i grammatik. Siden ser lidt kedelig ud, der kunne være brug for et mere professionelt design. Siden er godt opsat iht. overskuelighed og links til diverse produkter. Alt i alt mangler der et nyt og mere professionelt design og en omgang korrektur-læsning, men lækre produkter!

/Lulle

Merca sagde ...

Jeg var lige inde og kigge lidt på hjemmesiden. Umiddelbart virker den utrolig god indholdsmæssigt. Der er masser af super gode produkter til begyndere. Siden er meget overskueligt og man finder rigtig hurtigt de ting man er interesseret i. Designmæssigt må jeg nok tilslutte mig de andre, den virker en smule kedelig og der er problemer med kvaliteten af nogle af billederne. Jeg savner små bageforme og mere sukker pynt. Priserne er fornuftige, dog synes jeg at nogle af bageformene var lidt dyre. Der er nogen kategorier der endnu ikke indeholder produkter, men det er vel bare et spørgsmål om tid før der kommer nogen ? Dejligt udvalg af papir muffinsforme, men jeg savner helt almindelige muffinsforme i silicone uden ben osv.

Pille sagde ...

Jeg har allerede været inde og snuse på siden, men jeg vil ikke komme til at handel der, da jeg har et andet betalingskort, end dankort, som er det eneste man kan betale med derinde.. Jeg ville nok handle derinde, hvis det blev muligt at betale med andre kort..

MissMarie sagde ...

Jeg har ligesom et par andre allerede tjekket hjemmesiden ud, og min mening er sådan lidt blandet...
Jeg kan godt li' at den har en meget simpel menu, men jeg synes ligesom også at siden i sig selv er meget kedelig... Der mangler nogen farver, som viser "glæden" ved at bage, modellere osv...
Når det er sagt, så synes jeg nogen af deres billeder ikke er så gode, når man klikker på en ting, hvilket er lidt synd, da man gerne som køber vil se tingen ordentligt...
Så Jeg synes ikke rigtigt siden er den flotteste, men den er overskuelig, og det er også godt! :-)

KH Marie

Christine sagde ...

En rigtig fin side, den er meget mere overskuelig end andre "kage-bagnings-sider" jeg har kigget på. Syntes også den virker god til nybegyndere (som mig), fordi det meget nemmere at finde rundt og se billeder af produkterne. Dog kunne jeg ikke finde nogen springforme! Jeg leder nemlig efter nogle gode nogle, og syntes måske det er en ting der mangler!

Mvh. Christine

Anonym sagde ...

Hjemmesiden er en god hjemmeside men der mangler mere flottere billeder til de forskellige varer og hvor man fx har mulighed for at zoome ind for at se en nærmere detalje i varen. Jeg var inde og se nolge tyller og de var så pæne hvis bare billedet kunne forstørres. Der var mange dele og jeg ville gerne se de forskellige tyller, men det kunne jeg ikke helt. Men jeg synes generelt at det er rigtig fin hjemmeside til rimelige penge ;)og den virker overskuleig.

Huset i Hou sagde ...

Fin hjemmeside... som de andre har nævnt, er der plads til forbedring ang. billedkvalitet og layout... måske ville det være en ide med en skarpere profil? Det jeg tænker på er, at der er efterhånden mange af den slags hjemmesider - hvad er det der gør dem til den bedste side? Jeg kunne rigtig godt tænke mig, at der blev udvidet med en 'sampak' ordning - således at der købes kit til forskellige projekter - gerne med fine billeder til inspiration - og så selvfølgelig gode tilbud - gerne ugentligt - og så tænker jeg lidt at det kunne være sjovt med samarbejde med en bager, der kunne inspirere og vise forskellige muligheder med de mange fine produkter - og nyhedsbrev... pift pift!

Anna sagde ...

Priserne ser rimelige ud sammenlignet med tilsvarende varer på andre sider. Layoutet har dog brug for en kærlig hånd. Bliver spændende at se, hvad det udvikler sig til.

//Anna
sweetlittlebakingaddiction.blogspot.com

Luise (den-lille-kage.blogspot.com) sagde ...

Jeg synes at det er en fin og overskuelig side, som er nem at finde rundt i. Udvalget er stort og priserne ok :)

Hygge Luise

Anne H sagde ...

Som andre har nævnt tidligere, så er de uskarpe billeder det eneste negative jeg har at påpege. Den slørede/grumsede cupcake på forsiden, får hjemmesiden til at fremstå uprofessionel, hvilket er en skam, da den har fine produkter.

/Anne

Merete sagde ...

Jeg synes ikke at designet er særlig spændende at kigge på, det må kunne gøres bedre. Men udvalget er ok og det er priserne også.

Pia Blom sagde ...

Jeg må de andre ret. Designet er ikke så spændende - men jeg synes at det er meget fornuftige priser :-) Jeg vil da absolut ha' den side i tankerne næste gang, jeg skal ha' kagegrej..

Eeyorenyk sagde ...

Siden virker uhyggelig overskuelig og nem. Opstillingen er også ganske proffesionel og enkel i sit udtryk. Dog synes jeg at startbilledet - Kagen med appelsinen ovenpå, virker ret amatøragtig og ikke giver det bedste indtryk af hvad siden faktisk indeholder. Billedet er af halvdårlig kvalitet i opløsningen og kagen virker meget lidt køn (i mine øjne) og det synes jeg er synd når resten af siden virker langt mere prof. og flot i det. :) Et mere kageagtigt og bagerelateret design ville måske heller ikke skade, så det var helt synligt hvor man faktisk var. Jeg kan godt lide at layout og indhold hænger sammen. :)

Jeg synes enkelte af deres priser ikke hænger helt sammen. Fx synes jeg at papirsforme og chokoladedrops virker ret billige og rimelige i priserne. Mens andre ting, som fx chokoladekugler og andet pynt, virker ret halvdyrt. Det samme i bageformene. Nogle virker næsten så billige at man tænker "kan det være rigtigt" mens andre lige har et nøk op af så man omvendt tænker "det er den sgu ikke værd".
Jeg tror dog at det eneste jeg virkelig Savnede, som jeg sad og tænkte "øøøøv" over, var at der ikke også var chokoladedrops i andre end hvid. Skaffer de dem hjem til samme pris i mørk og lys, så lover jeg at jeg kommer i gang gang på gang! <3 Foreløbigt virker deres indhold rimelig "standard" så mit eneste forslag ellers må være at udbygge det videre. Fx skaffe kagegrej hjem fra udlandet, som andre kagesider ikke har. Jeg er jo fx en sucker for noget af alt det gøgl man blandt andet kan få i England og USA til at bage med. Der savner jeg engang imellem kageblandinger, sjove forme, anderledes pynt etc. - Og det er næsten umuligt at opdrive herhjemme, til rimelige priser.

Alt i alt: En fin side, men skal den virke sådan rigtig prof og ikke bare som et hobbyfirma, så skal den lige have et nøk opad på mange punkter. :)

By Busk sagde ...

Generelt en fin side. Farvene er nok en smagssag. Jeg synes de er ok. Dog er der enkelte af billederne som er lidt mørke, bla. plastikbageforme... Den virker proffesionel, så jeg ville godt ture handle der...

Xenia sagde ...

Uha, en fin præmie - den ville jeg da ikke sige nej til ;)

Men mit første indtryk af siden er nok, at layoutet ikke umiddelbart falder i min smag. Det ser professionelt ud, men der er noget med farvesætningen, som jeg studser lidt over - måske det bare er det orange :)

Bortset fra det virker det til at siden har et fint udvalg til rimelige priser. Jeg tænkte desuden at det måske ville være rart hvis de lavede en tilbudsmenu. Altså indimellem satte nogle af deres varer ned i pris - bare for en begrænset periode - det synes jeg tit er en fordel i online butikker, hvor alt ellers koster det samme. Og så lokker det måske også de besøgende til lidt oftere, da man jo skal tjekke om der er nye tilbud! :D

Lise B sagde ...

Im in. :)
Jamen siden har overraskende mange produkter, men tror at de for at lokke nogle kunder til burde kigge på layoutet. Billederne har ikke en helt fantastisk opløsning, og kan virke rodet. Det store udvalg er værd at fokusere på, men desværre er layoutet noget der påvirker hvor længe man bliver på en hjemmeside.

/Lise

Nørkle tøserne sagde ...

Dejligt med en side som ligger i den fornuftige ende rent prismæssigt :o)
Men vil holde med de andre i at siden i sig selv er noget kedelig i designet, mangler nogle lækre billeder af de flotte kager og andre ting man kan lave med produkterne fra siden.
Så mangler jeg nogle flere produkter under udstikkere, kan dog se der er gjort klar til dem, så mon ikke de snart kommer på siden.
Alt i alt, en side jeg vil holde øje med, og regner med jeg bestemt snart skal forbi for at handle lidt derinde :o)

Trine sagde ...

Super lækker giveaway! :)

Min mening er: den er nemt overskueligt, men synes hurtigt menuen fylder rigtig meget - og så stjæler det gule bare alt for meget opmærksomhed. Jeg synes ikke de farver der er brugt virker som noget jeg ville forbinde med de varer de sælger. Og så er nogle af billederne pixelerede.

Marianne sagde ...

Sikke en fin give away :)

Jeg syntes, at hjemmesiden er nem og overskuelige. Der er mange fine produkter og priserne er rimelige. Jeg er enig med mange af de andre om, at layoutet/designet er kedeligt - og ikke tidsvarende. Men alt i alt en fin side, hvor jeg bestemt godt kunne finde på at handle.

Marianne

Mette sagde ...

Den ser rimelig gammel ud og lidt uprofessionel. Billederne er måske heller ikke helt optimale :-)

Jeanette Nielsen sagde ...

En enkel og brugervenlig side, hvor det er let at navigere rundt. Til gengæld virker forsiden med billedet lidt uprofessionelt, fordi det er så uskarpt. Den gule baggrundsfarve er måske heller ikke den bedste, ligesom småting som punktum, store/små bogstaver og ekstra kommentarer (f.eks. "den bedste" i parantes ved Post Danmark) heller ikke virker professionelt. (Jeg ved godt det er småting, men det er ikke desto mindre noget af det første, jeg selv lægger mærke til, og som har stor betydning for min opfattelse). Men nogle fine produkter, som jeg helt klart skal ind at kigge nærmere på ;)

Mvh. Jeanette

Anonym sagde ...

Hej Miss Muffin
Har set siden, og synes bestemt som udgangspunkt at den er fin. Dog virker den lidt 80'er agtig og ikke videre interessant i farver og layout. Derudover kunne der godt være en tilbudsside eller et sted hvor man evt. kunne få rabat hvis man køber i større mængder (ved ikke om jeg har kigget ordentlig efter og om det er der) _ men det viser bare at siden trænger til mere overskuelighed og noget der fanger læseren..

Mvh. Maria

Heidi sagde ...

Har vært inne å kikket tidligere.
Synes det er en fin side. Lett å finne frem.
Hvis jeg skal klage på noe, er det at noen av bildene er så kornete.
De har litt dårlig kvalitet.

Løjsen sagde ...

Siden virker ganske overskuelig, men jeg ville ønske at billedet på forsiden var i bedre kvalitet. :) Jeg ville helt sikkert benytte siden, HVIS jeg kunne betale med mastercard, som jeg benytter, hvilket de ikke gør. :( øvøv

Heidi Meldgaard sagde ...

Ja man skulle da være et skarn hvis man ikke ville deltage. Jeg har kigget forbi siden og det første der slår mig er at farven er en smule kedelig. især af en kage side. Det er ligesom om det er for mørkt og dystert.

Men ellers kunne jeg sagtens se mig selv bruge penge derinde. Mange lækre ting, lige noget for en kagebager som mig.

Anita sagde ...

Mange lækre og dejlige ting - billige udstikkere og også nye spændende ting :o)
Jeg ville sagtens kunne bruge penge derinde så vil helt sikkert et smut forbi næste gange jeg skal handle.

Pia sagde ...

Jeg synes det virker som en fin side. Den er overskuelig. Billederne kunne godt være bedre, især når man ønsker at forstørre billederne, så bliver de faktisk ikke større (i hvert fald ikke så meget at man tydeligt kan se varerne).Forsidebilledet virker lidt som om det er tegnet, men alligevel ikke. Det er lidt grumset.
Glæder mig til at se hvad idéboksen vil blive brugt til.
Fint at man kan se navn, adresse o.s.v. på firmaet. Jeg går ud fra at betalingen foregår via en sikker forbindelse?

Vh. Pia

anette sagde ...

Det er altid super med en ny online kagebutik... Den er nem at finde rundt i og priserne er helt ok... absolut et mål for min fremtidige shopping :o))
Jeg syntes dog at den godt kunne være mere "blød og lækker" (gir det overhovedet nogen mening) den har ligesom lidt for meget "kant"..
venlig hilsen Anette

Lene Elnegaard sagde ...

Hej Sabina,

Bum bum - ja med fare for at gentage de andre kage-kyndige, så er jeg enig...
En fin side med godse ting, til okay priser. Dog gerne flere tips og tricks og lækre billeder... Men stadig en side, der skal afprøves,

Mvh Lene

Line 'TilHøjre' Thusholt sagde ...

Sikken en fin give-away du har fået fat i her!(:
Hjemmesiden mangler lidt i layoutet, det virker for kedeligt og for mørkt :(
Dog syntes jeg at priserne er pænt gode, og der ser ud til at være et nogenlunde bredt udvalg af kage sager man kan købe (:

Linn sagde ...

Jeg synes at det er en god hjemmeside, men at billedekvaliten godt kunne være bedre. Billedet på forsiden er ikke specielt god. Men ellers - fed site, og woho for flere gode sites med kage-ting :)

Anonym sagde ...

Siden er indholdsmæssigt rigtig god, men jeg vil give de andre ret i at layoutet trænger til en kærlig hånd. Jeg er ikke vild med farverne og forsidebilledet er i dårlig kvalitet - siden kan sagtens få et mere "kage-agtigt" tema efter min mening :)

Og jo, så vil udstikkere i endnu flere figurer/dyr jo aldrig gøre noget :)

Christina79@mail.dk

Prinsesse Suh sagde ...

Lidt kedelig side. Kunne godt trænge til mere lækre billeder. Der ud over hader jeg at trykke ind på en side, hvor der står, at der desværre ikke finde det ønskede produkt (blade udstikkere). Så fjern dog den fane til der er noget.
Udvalget er lidt begrænset, og jeg tror jeg vil købe mine ting hos en forhandler, hvor jeg kunne få alle de ting jeg havde brug for, hvis jeg skulle købe meget ind. Pt. mener jeg ikke man kan få det på shoppen. Men den har et fint grundudvalg, og det er også fint. Ok priser og nem at navigere i.

Kristine sagde ...

Fed giveaway :)
Jeg synes at overordnet at det er en interessant side med mange spændende ting til kagedekorationer og sjov til rimelige priser.
Jeg synes også at farverne og designet er lidt kedelig. Der kunne godt være lidt mere pang farver på siden og måske lidt billeder af nogle dekorative kager hvor redskaberne og pynten er blevet brugt. Også for at få lidt inspiration :)
Men en side jeg godt kunne finde på at købe fra :)

Trine Maring sagde ...

Hjemmesiden har et godt udvalg og det er ret overskueligt. Designet er OK men kunne sagtens blive mere tiltrækkende.

Men alt i alt, en god hjemmeside.

Katrine sagde ...

Mit første indtryk af siden er, at det er discount. Lidt negativt, synes jeg, da jeg forbinder alt tilbehør til kager m.m. som luksus. Det er de gule og sorte farver, der leder mine tanker på netto-konceptet.
Når det så er sagt, så synes jeg, at siden er fin. Den er overskuelig og nem at finde rundt i. Jeg glæder mig til at vælge produkter ud, putte dem i kurven og bestille dem. Så kan jeg også se, om leveringstiderne bliver overholdt, som han så fint skriver om ;o)

Henriette sagde ...

Jeg synes egentlig siden er ok, og godt udvalg, men jeg mangler lidt sådan en ¨se alle¨ funktion så jeg kan få en hel liste under hver kategori, i stedet for at skulle ind under hver under-kategori for at se hvad der gemmer sig. Færre klik er vist kodeordet tror jeg.

Lene´S sagde ...

Hej, hej...så har jeg oss besøgt siden...og til at starte med så er forside-billedet altså rigtig tarveligt...En meget, meget kedelig muffins med en skive appelsin ovenpå...øv ! ellers har jeg kigget rundt og der er jo mange forskellige ting...men han har et punkt der hedder udstikkere med underpunktet bogstaver og tal...og den er TOM...!! Og der er flere steder der er sådan, men der skal jo også være plads til forbedringer.... ;O) Lene´S

Sanni sagde ...

Nem at overskue og det er jo det vigtigste :) Til gengæld mangler den lidt "lækkerheds"-effekt, så et re-design kunne godt bruges :)

Brombærvej 25 sagde ...

Nem at overskue. Ok udvalg til OK priser, som også kan konkurrere med UK & NL. Jeg mangler dog nogle ting, fx. sprayglitter, basisforme i forskellige størrelser & forme. Til gengæld - ENDELIG nogen som har engangssprøjteposer til en OK pris. Ærgeligt at tyllerne ikke kan købes enkeltvis, men det ville også være et stort lager at skulle have.
Fint med beskrivelsen af hvordan varen bruges - måske man kunne lave nogle små og korte videoer eller billedserie af hvordan man bruger varen

Lise sagde ...

Hjemmesiden er overskuelig og nem at finde rundt i. Synes ikke designet gør noget i forhold til min opfattelse af kvaliteten, for mig er det fint.
Informations boxen er god, da man hurtigt kan finde ud af hvor meget fragt mm. koster.
Og til slut, der er et lækkert udvalg til rimelige priser :)

-Lise

Anonym sagde ...

Fin side, stort udvalg i forhold til at den er ny.
mvh Charlotte

Rockaholic sagde ...

Hvor er det en fin præmie.. :)

Jeg synes at priserne virker meget rimelige, og der er en del spændende produkter derinde. Desværre synes jeg designet er kedeligt og billederne er ikke særlig gode, og det er ærgerligt for helhedsindtrykket af hjemmesiden. Men ellers er det nemt at navigere rundt på siden.. :)

Astrid sagde ...

Hjemmesiden virker enkel, meget nemt at finde rundt i, hvilket er en fordel. Mange forskellige ting derinde til rimlig priser.

Lukman - sagde ...

Wasir atau ambeien adalah penyakit yang terjadi pada bagian anus, jenis wasir atau ambeien sendiri ada dua yaitu wasir atau ambeien dalam dan wasir atau ambeien luar. Dalam penangananya sendiri wasir atau ambeien dapat disembuhkan dengan dua jalan yaitu pengobatan medis dan pengobatan non medis atau pengobatan alternatif. Pengobatan alternatif disini salah satu pilihanya adalah dengan menggunakan tanaman herbal atau dengan ramuan tradisional. Ambeclear dan Salep Salwa adalah hasil pengolahan tanaman herbal daun ungu, kunyit putih, dan mahkota dewa yang telah terbukti ampuh mengatasi wasir atau ambeien baik wasir stadium satu, stadium dua, stadium tiga maupun stadium akhir atau stadium empat. Wasir berdarah, wasir yang telah kronis, semua dapat diatasi dengan menggunakan obat ini selain ampuh obat ini juga aman dan tidak menimbulkan efek samping apapun bagi penggunanya sehingga obat ambeclear ini aman dikonsumsi oleh penderita wasir yang sedang hamil maupun menyusui.

cara mengatasi wasir sagde ...

Wasir atau ambeien adalah penyakit yang terjadi pada bagian anus, jenis wasir atau ambeien sendiri ada dua yaitu wasir atau ambeien dalam dan wasir atau ambeien luar. Dalam penangananya sendiri wasir atau ambeien dapat disembuhkan dengan dua jalan yaitu pengobatan medis dan pengobatan non medis atau pengobatan alternatif. Pengobatan alternatif disini salah satu pilihanya adalah dengan menggunakan tanaman herbal atau dengan ramuan tradisional. Ambeclear dan Salep Salwa adalah hasil pengolahan tanaman herbal daun ungu, kunyit putih, dan mahkota dewa yang telah terbukti ampuh mengatasi wasir atau ambeien baik wasir stadium satu, stadium dua, stadium tiga maupun stadium akhir atau stadium empat. Wasir berdarah, wasir yang telah kronis, semua dapat diatasi dengan menggunakan obat ini selain ampuh obat ini juga aman dan tidak menimbulkan efek samping apapun bagi penggunanya sehingga obat ambeclear ini aman dikonsumsi oleh penderita wasir yang sedang hamil maupun menyusui.

obat wasir Cepat sagde ...

Wasir atau ambeien adalah penyakit yang terjadi pada bagian anus, jenis wasir atau ambeien sendiri ada dua yaitu wasir atau ambeien dalam dan wasir atau ambeien luar. Dalam penangananya sendiri wasir atau ambeien dapat disembuhkan dengan dua jalan yaitu pengobatan medis dan pengobatan non medis atau pengobatan alternatif. Pengobatan alternatif disini salah satu pilihanya adalah dengan menggunakan tanaman herbal atau dengan ramuan tradisional. Ambeclear dan Salep Salwa adalah hasil pengolahan tanaman herbal daun ungu, kunyit putih, dan mahkota dewa yang telah terbukti ampuh mengatasi wasir atau ambeien baik wasir stadium satu, stadium dua, stadium tiga maupun stadium akhir atau stadium empat. Wasir berdarah, wasir yang telah kronis, semua dapat diatasi dengan menggunakan obat ini selain ampuh obat ini juga aman dan tidak menimbulkan efek samping apapun bagi penggunanya sehingga obat ambeclear ini aman dikonsumsi oleh penderita wasir yang sedang hamil maupun menyusui.

obat wasir Cepat sagde ...

Tuluung-di-Approve-pak,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,ManjuR.

cara mengobati Wasir sagde ...

Tuluung-di-Approve-pak,,,,,,,,,,,,,,,ManjuR.

cara mengobati Wasir sagde ...

Semoga-berkah-n-barokah,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,ManjuR.