lørdag den 10. september 2011
Chrunchy Almond and Rye Topping
En lidt anden, men meget velsmagende variant, af den klassiske müesli, som jeg fik lavet her i ugen.
Opskriften er fra den smukke blog Foody Two Shooes, der godt nok er på engelsk, men har danske aner:)
Jeg brugte lidt af de lækre mandler fra Helios, som var med i goodiebaggen fra Madbloggertræf 2011.De smager fantastisk!!
Så jeg brugte også kun lidt af dem, for de er for gode til den slags her, men jeg manglede lige lidt:)
Det er virkeligt en god topping til yoghurt naturel sammen med et lille dryp honning og bær eller frugt, for det mætter og smager dejligt!
En oplagt måde til at få brugt et par triste skiver rugbrød på!
Chrunchy Almond and Rye Topping
4-5 skiver godt rugbrød
200 g. mandler
1-2 spsk. muscovadosukker
Skær brødet i små tern og hak mandlerne groft.
Bred det hele ud på en bageplade med bagepapir.
Rist det ca. 15 min. ved 160 grader. Vend det rundt en gang eller 2 undervejs.
Lad det køle af og vend det sammen med sukkeret.
Opbevares i et tætsluttende glas.
Abonner på:
Kommentarer til indlægget (Atom)
4 kommentarer:
Mm, det skal bestemt prøves :o)
Mon man kan bruge mørkt rørsukker i stedet? Så er det nemlig en müsli, jeg kan lave med det samme :o)
God weekend!
-Louise S.
Uhm.. Det lyder SÅ lækkert!
God weekend :D
Uhm hvor lækkert, og ovenikøbet til den sunde side. Det må straks prøves!
Louise3, det er jeg ret sikker på at du sagtens kan:)
Trine, det er faktisk også ret lækkert og tilmed sundt:)
hulebo, godt og sundt er ikke dårligt:) Jeg er hvertfald vild med det:)
Send en kommentar