onsdag den 28. september 2011

Thai Pork Salad


Vi fik denne skønne salat igår og idag har vi fået Veggie Burrito Grande, så der kunne blive brugt noget af lageret.
Der er jo mange dejlige sager på lager herhjemme, så med udgangspunkt i opskriften fra Bev Cooks, fik jeg bikset denne skønne ret sammen.

Det eneste jeg lige måtte købe var kødet, ellers er resten noget der fandtes på lageret.
Man kan sagtens bruge alle mulige andre grøntsager; broccoli, tomater, rodfrugter osv.
Jeg synes, at det smagte rigtig dejligt og var lige tilpas stærkt.
Resterne ryger med på madpakken imorgen:)

Thai Pork Salad (2-3 pers.)
125 g. risnudler
400 g. hakket svinekød
2 gulerødder
4 forårsløg
1 lille rød peberfrugt
1 rød chili
2 spsk. majs
½ bdt. basilikum
1 dl. usaltede peanuts, grofthakkede
saft af ½ lime
1 kaffir limeblad
½ tsk. garam masala
½ tsk. tørret koriander
1 spsk. soya
2 tsk. fishsauce

Kog nudlerne efter anvisningen på pakken.
Skræl gulerødderne og hak dem groft.

Skær peberfrugten i tern og forårsløgene i tynde ringe.
Fjern kernerne fra chilien og hak den fint.
Varm lidt olivenolie på en pande og brun kødet heri. Tilsæt limebladet, garammasala og koriander.
Tilsæt grøntsager, peanuts og chili og steg videre et par minutter.
Smag til med limesaft, soya og fishsauce. Fjern limebladet.
Hak basilikummen og tilsæt den i sidste øjeblik.
Lad nudlerne dryppe af og bland dem sammen med kødet.
Serveres med det samme, gerne på en bund af salat.

2 kommentarer:

Louise sagde ...

Mums! ser godt nk lækkert ud må jeg sige

MissMuffin sagde ...

Louise, det smagte hvertfald rigtig dejlig og så er det altid godt at få brugt nogle rester!