mandag den 26. september 2011

Rustur

Idag tager de fleste af mine medstuderende afsted til 3 dages rustur.
Jeg gør ikke, for jeg hader simpelthen den slags af hele mit hjerte!!
Rusturen indeholder bla. overnatning i telt på Knivholt i Frederikshavn, masser af konkurrencer, teambuilding og druk!
Allerede det faktum, at man skal sove i telt i september måned, at der ikke er bad og ordenlige toiletter, der står jeg helt af.
Havde egentligt planlagt, at jeg ville spise og sove hos Lotte, men jeg skal stadig betale de 275 kr., selvom jeg hverken skal sove der, spise der eller kører med bussen derop.
Ja, så blev jeg lidt pigesur og valgte at melde fra.
Jeg ved godt, at jeg går glip af en masse socialt, men jeg ved også, at jeg ikke føler mig tilpas til sån nogle arrangementer og så kan jeg lige så godt blive hjemme.
I stedet har jeg nu en hel uges fri fra skole.
Jeg har fået et par vagter i Salling, så jeg kan få tjent lidt penge og så vil jeg gå videre med at få malet herhjemme, så det hele ikke hænger på Kristian.

25 kommentarer:

Stine sagde ...

Det virker også rimelig åndssvagt at du skal betale, selvom du ikke deltager i de ting, der koster penge.

Du skal nok klare dig socialt selvom du misser rusturen. Så vigtig er den altså heller ikke! (Jeg er spejderleder, men jeg skal altså heller ikke nyde noget af at sove ude på den her årstid. ALT for koldt)

Anonym sagde ...

Jeg forstår godt dit valg - da jeg var på rus-tur under min bachelor, fortrød jeg allerede, at jeg var taget med, da jeg steg ind i bussen..
Du skal bare nyde dine fridage og bare rolig - dem der ikke var med på rus-tur, var ikke totalt outkast bagefter.. Tror, det er hypet ret meget, men man går altså ikke glip af det vilde ;-)
-Louise S.

Eeyorenyk sagde ...

Åh, jeg er med dig! Jeg meldte også fra min rustur, dengang jeg tog HF. Det er simeplthen bare slet ikke mig - Og er det en trøst, så kom jeg FINT efter det sociale og var ikke en mindre del af klassen, bare på grund af det. De fleste sagde også efterfølgende, at det havde været jordens mest nederen dage... De turde bare ikke indrømme det, så længe de "seje" var til stede. :s

C'est La Vie By G. sagde ...

Håber du får en forrygende uge :) Jeg er heller ikke til primitive bad og toiletforhold, så jeg forstår dig sagtens!

/G.

MissMuffin sagde ...

Stine, det synes jeg nemlig også..
Det håber jeg da ikke hvertfald, men det er den chance jeg må ta.
Jeg hader sån noget med at sove udendørs, så det er slet ikke mig:)

Louise, det tror jeg også du har ret i.
Jeg kommer i bund og grund heller ikke på uni for at få nye venner, men en uddannelse- men nye venner ville da være en dejlig bonus:)

Eeyorenyk, vi er jo bare ikke i klasser, så rusturen siges at være den bedste måde at skabe sociale relationer på- også fordi der skal dannes nye grupper på mandag, hvor det første store projekt skal skrives..
Men jeg har det også fint med det, for jeg ved jo at det ikke ville blive en god tur for mig..

MissMuffin sagde ...

Gitte, der bliver hvertfald både plads til arbejde, afslapning og lidt praktisk, så det skal nok blive en god uge uanset hvad:)

Cesilden sagde ...

Det er sjovt, jeg sad netop i går og diskuterede med nogle af mine gamle tutor-venner, hvorfor man netop ikke ville kunne holde en rustur, hvor det at sove i telt var obligatorisk. Det er vigtigt at gøre det til noget, hvor der er plads til alle slags mennesker :) Som gammel tutor, synes jeg selvfølgelig man skal deltage så meget i rus-aktiviteter som man orker - men hvis man ikke orker rusturen kan man jo bare skrue lidt op for kaffedrikningen efter timerne eller noget andet lidt mere stille og roligt :) Men det er altså sjovere at gå på et studie, hvis man er lidt med i det sociale - for så gider man også gå i skole de dage, hvor man ikke er motiveret!

Lise B sagde ...

Åh den berygtede Knivholt hal. Er det ikke godt nok der hvor der også er mulighed for at sove i en kold kold hal? SIdste år var der en del af mine veninder der tog hjem fodi folk blev syge og der var så koldt over det hele. Jeg kan godt forstå du ikke orker det, så håber jeg bare i finder på noget andet festligt når de er hjemme igen :)
/Lise

Trine sagde ...

Jeg forstår dig godt, tror også jeg havde sagt nej tak til de forhold ;)

Da jeg var på rustur boede vi i Oksbøl lejren, så der var gode forhold og derfor synes de fleste også det var godt - året før havde de vidst sovet i shelters, og det havde ikke været en succes! Så fatter ikke det med at det skal være dårlige forhold - så er det ikke noget for alle jo.

Nyd dine fridage :)

Xenia sagde ...

Jeg var med på min rustur, men faktisk er der meget få af de mennesker, som jeg snakkede med på turen, som jeg snakkede med resten af de to år basis på RUC varer. Vi var godt nok også på rustur i starten, så der hang man i høj grad bare sammen med sine "tryghedsgrupper" - og efterfølgende kom vi jo i projektgrupper, som hurtigt overtog. Men bortset fra det syntes jeg også at vores rustur var i overkanten - vi var af sted i fire dage og det handler jo ikke om meget andet end druk, druk, druk - jeg blev i hvert fald hurtigt træt af det, og når jeg i dag tænker tilbage, tror jeg sagtens jeg kunne have undværet det! Nyd du i stedet dine fridage!

Dorte sagde ...

Fandme da dejligt du kan sige fra;) Jeg er bestemt heller ikke tilhænger af den slags, mine børn er heller ikke!! Har altid undret mig over, hvorfor det fortsætter, for tror rigtig mange ikke er til det, de tør bare ikke melde ud! Man kan sagtens få alt muligt socialt uden koloni tur..... så hatten af for dig - et eller andet sted, modigt gjort. Du får en fed uge, det er jeg sikker på;)

Agnethe sagde ...

Jeg fortrød også bitterligt, at jeg i sin tid tog med på RUS-tur - det var på Livø - ingen mulighed for at komme hjem medmindre man tilkaldte båden og det ville koste en halv arm! Vi sov dog ikke i telt eller jo nogle af os gjorde, men jeg var en af de heldige som sov på sovesal men var stadig syg en uge efter!!! Dårligste tur EVER! Kan godt forså du meldte fra!

Tenna sagde ...

Hej, jeg har givet dig en blog-award. :)

http://tenaltz.blogspot.com/2011/09/jeg-har-modtaget-en-award.html

Rusture er så trælse.
Det koster altid det hvide ud af øjnene, og så er det ikke engang altid sjovt.. :)

Piskeriset sagde ...

Jeg forstår dig godt. Jeg var på rus-tur i sin tid, og det var en ok oplevelse, meeen det var ikke en absolut nødvendighed. Der er dog én ting, jeg måske ville ha' gået glip af, hvis jeg ikke havde været på rus-tur, og det var at møde en af de andre studerende, som i dag er en af mine bedste venner :-)

Dengang var det virkelig drukture, men jeg har indtryk af, at det er knapt så galt i dag (?).

MissMuffin sagde ...

Cesilden, uanset hvordan forholdene var ville jeg nok stadig hade det en lille smule, men havde det nu været et opvarmet sted med bad og toiletter, så havde jeg nok også taget med.
Min gruppe er super søde, men jeg har endnu ikke fundet sån rigtig sammen med nogen endnu, men når det sker bliver der nok også skruet lidt op for de sociale aktiviteter:)

Lise B, det er det nemlig.
Halvdelen i hallen og resten i et stort telt.
Nu regner der, så forestil dig li hvor koldt, klamt og vådt der bliver. Ydrk!

Trine, jeg dur hvertfald ikke til den slags!
Der bliver nød til at være bedre forhold hvis alle skal orke det!

Xenia, sån tænker jeg nemlig også lidt at det er; at jeg alligevel vil holde mig mest til min gruppe og så ville de primitive forhold nok også gøre mig så pigesur, at ingen andre ville gide at snakke med mig:)

Dorte, havde det været for 5 år siden lige efter gymnasiet havde jeg nok heller ikke haft modet til at være "udenfor", men idag er det mig ligemeget.
En enkelt overnatning havde jeg måske kunne klare, men 2 er altså for meget for min slags.

Agnethe, det lyder heller ikke rart! Lige sån noget jeg frygter!!
Jeg ku så sove hos Lotte, men så gider jeg ikke betale de penge..

Tanna, jeg kigger lige på det:)

Piskeris, det er det!
Der er vidst indført, at der først må drikkes efter kl. 13-14 stykker, men det er fordi der var nogle uheldige episoder der endte på forsiderne sidste år, så det vil man jo gerne undgå i år..
Så jeg tror bestemt ikke, at der er skruet ned for niveauet:)

Anonym sagde ...

Forstår udemærket godt dit valg! rus-tur er ikke for alle og det skal man acceptere :)

Hvad læser du egentlig?
// maj.

MissMuffin sagde ...

Maj, det er hvertfald ikke for alle:)
Jeg læser til Socialrådgiver..

Malene uden "R" sagde ...

Nej og så sådan et vejr her er - ihvertfald i dag. Så hellere tjene lidt penge og bruge tiden hjemme! :)
Jeg har heller aldrig været fan af de der ryste-sammen-ture.

Dianna Jensen sagde ...

Jeg har godt nok ikke været på rus tur endnu, men skal begynde på ernæring og sundhed til februar på Ankerhus, de har også rus tur hvilket jeg heller ikke har planer om at tage i, for det med at drikke hjernen ud over flere dage siger mig ikke en pind., så jeg kan godt forstå du ikke ville med, hvis det går op i druk og når i skal sove under de forhold du nævner, så var jeg også hoppet fra.

Anonym sagde ...

Wasir atau ambeien adalah penyakit yang terjadi pada bagian anus, jenis wasir atau ambeien sendiri ada dua yaitu wasir atau ambeien dalam dan wasir atau ambeien luar. Dalam penangananya sendiri wasir atau ambeien dapat disembuhkan dengan dua jalan yaitu pengobatan medis dan pengobatan non medis atau pengobatan alternatif. Pengobatan alternatif disini salah satu pilihanya adalah dengan menggunakan tanaman herbal atau dengan ramuan tradisional. Ambeclear dan Salep Salwa adalah hasil pengolahan tanaman herbal daun ungu, kunyit putih, dan mahkota dewa yang telah terbukti ampuh mengatasi wasir atau ambeien baik wasir stadium satu, stadium dua, stadium tiga maupun stadium akhir atau stadium empat. Wasir berdarah, wasir yang telah kronis, semua dapat diatasi dengan menggunakan obat ini selain ampuh obat ini juga aman dan tidak menimbulkan efek samping apapun bagi penggunanya sehingga obat ambeclear ini aman dikonsumsi oleh penderita wasir yang sedang hamil maupun menyusui.

cara mengatasi wasir sagde ...

Wasir atau ambeien adalah penyakit yang terjadi pada bagian anus, jenis wasir atau ambeien sendiri ada dua yaitu wasir atau ambeien dalam dan wasir atau ambeien luar. Dalam penangananya sendiri wasir atau ambeien dapat disembuhkan dengan dua jalan yaitu pengobatan medis dan pengobatan non medis atau pengobatan alternatif. Pengobatan alternatif disini salah satu pilihanya adalah dengan menggunakan tanaman herbal atau dengan ramuan tradisional. Ambeclear dan Salep Salwa adalah hasil pengolahan tanaman herbal daun ungu, kunyit putih, dan mahkota dewa yang telah terbukti ampuh mengatasi wasir atau ambeien baik wasir stadium satu, stadium dua, stadium tiga maupun stadium akhir atau stadium empat. Wasir berdarah, wasir yang telah kronis, semua dapat diatasi dengan menggunakan obat ini selain ampuh obat ini juga aman dan tidak menimbulkan efek samping apapun bagi penggunanya sehingga obat ambeclear ini aman dikonsumsi oleh penderita wasir yang sedang hamil maupun menyusui.

obat wasir Cepat sagde ...

Wasir atau ambeien adalah penyakit yang terjadi pada bagian anus, jenis wasir atau ambeien sendiri ada dua yaitu wasir atau ambeien dalam dan wasir atau ambeien luar. Dalam penangananya sendiri wasir atau ambeien dapat disembuhkan dengan dua jalan yaitu pengobatan medis dan pengobatan non medis atau pengobatan alternatif. Pengobatan alternatif disini salah satu pilihanya adalah dengan menggunakan tanaman herbal atau dengan ramuan tradisional. Ambeclear dan Salep Salwa adalah hasil pengolahan tanaman herbal daun ungu, kunyit putih, dan mahkota dewa yang telah terbukti ampuh mengatasi wasir atau ambeien baik wasir stadium satu, stadium dua, stadium tiga maupun stadium akhir atau stadium empat. Wasir berdarah, wasir yang telah kronis, semua dapat diatasi dengan menggunakan obat ini selain ampuh obat ini juga aman dan tidak menimbulkan efek samping apapun bagi penggunanya sehingga obat ambeclear ini aman dikonsumsi oleh penderita wasir yang sedang hamil maupun menyusui.

obat wasir Cepat sagde ...

Tuluung-di-Approve-pak,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,ManjuR.

cara mengobati Wasir sagde ...

Tuluung-di-Approve-pak,,,,,,,,,,,,,,,ManjuR.

cara mengobati Wasir sagde ...

Semoga-berkah-n-barokah,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,ManjuR.