fredag den 27. juni 2014

Sommerferie

Hmm. Gad vide hvor alle de sager fra spisestuens skabe kommer fra?! Kan slet ikke huske at jeg har samlet alt det sammen:)

I mandags fik jeg sommerferie. Helt frem til september, hvor jeg skal skrive bachelor. Det er lige til at holde til. Jeg har godt nok søgt efter noget studierelevant sommerferiearbejde, men ikke været heldig at få noget af det. Så jeg skal ikke lave noget som helst fornuftigt i 2 måneder :) Det bliver også min sidste sommerferie som studerende nok nogensinde, så den skal nydes.
En af sommerens gøremål er en hovedrengøring og oprydning i hele huset. Jeg er godt i gang og i går fik spisestuen en overhaling. Badeværelset har også fået. Ngår jeg og tager tilløb til køkkenet. Hader at gøre ovnen ren, men den trænger!
Det næste stykke tid kan der nok være lidt stille på bloggen, for der sker ikke så meget spændende. Vi får heller ikke ret meget spændende at spise; nye kartofler, masser af jordbær og kød på grillen er som regel på menuen hver dag.
Udover hovedrengøring kommer sommeren til at stå på masser af tid sammen med dejlige veninder, træning, loppemarkeder, genbrugsture, læsning i hængekøjen og havenusseri.
Ferie skal vi ikke på, for med hus og kun en ordentlig indtægt er der bare ikke penge til den slags udskejelser. Næste år måske og det har jeg det nu også fint med. Jeg holder nemlig meget af mit hjem og af Danmark om sommeren- hvis vejret altså er ordenligt:)

2 kommentarer:

Camilla sagde ...

Skønt med en dejlig lang sommerferie, og selvom du gerne ville have haft et sommerferiejob, så er det også med at nyde de lange ferier for de forsvinder jo snart :-) Du må sige til hvis du løber tør for noget at lave, så kan jeg sagtens finde et par projekter herude ;-)

MissMuffin sagde ...

Camilla, jeg regner med at jeg kommer ud og besøger dig og drengene en af dagene hvertfald :) Så kan jeg hjælpe med underholdningen, så du ikke skal være på hele tiden :)