Men om lidt bliver den min morgenmad i selskab med dens naboer appelsin og banan...
Min appetit er endeligt vendt tilbage, men jeg har altså også savnet min morgenmad!
Skolen kalder igen og når jeg kommer hjem, skal der lige bages muffins til Kristians kollegaer , for han har jo fødselsdag imorgen..
I aften har Sofie madklubben, så det burde blive en rigtig dejlig dag idag....
Da jeg var oppe forbi arbejde igår, fik jeg lige sikret mig, at jeg kan holde dagene op til påske fri, så der kommer en hel uges påskeferie til mig om ikke så lang tid...
Hvis sneen nu er smeltet, solen har tørret det hele lidt og vi nu får godt med plusgrader, så kunne man måske komme bar et par timer i kolonihaven og gøre klar til drivhus i den uge...
6 kommentarer:
Du må have en god skoledag - jeg vil nyde en tiltrængt "fridag"
ang. kondenceret mælk så har jeg fundet en dåse "carnation fra nestel" som efter alle oplysninger på dåsen ikke indeholder tilsat sukker.
Men det var også kun mig der kunne lide mine bounty bar - ej sødet kokos masse og mørk chokolade - jeg syntes det var sødt.. men var så også den eneste.
Ja lidt godt vejr, ville ikke være af vejen. Her er der også nogle fliser som skal renses og nogle krukker der skal fyldes.
Skønt at se at du er på toppen igen.
Tillykke med indlæg nr. 1000, du er en produktiv dame ☺ ☺
Du tror mig måske ikke, men det var altså også herligt at se bogen "Offentlig administration" igen i et af dine tidligere indlæg. Ikke at jeg savner det, men alle de timer der blev lagt i at læse den og alle de andre bøger, det er lidt sjovt at tænke tilbage på.
En rigtig dejlig dag til dig.
Okay, jeg troede bare at kondeseret indkogt mælk og sukker...
For hvordan mælken ellers skulle kunne blive så sød, det forstår jeg ikke helt:)
Smagsløgene skal tit vænne sig til de mørke, rene smage. Jeg elsker mørk chokolade med 70-80%, men de fleste synes det alt for bittert..
God fornøjelse i haven, jeg håber vejret er med dig:)
Annette, de er altså ikke særligt spændende de bøger!
Men læses skal de, så mon ikke også det går:)
MissMuffin - jeg tror at det er processen der har gjort mælken sød, sødmælk er rimmelig sød i sig selv og når den så konsentres kan jeg forestille mig den bliver endnu sødere.
I hvertfald så regner jeg med at der kan stoles på eliketten og der står intet om sukker.
Sødmælk må jeg så gerne drikke, i begrænset mængde.
Hvis du vil vide mere om denne levevis så kan bogen "spis dig gravid" anbefales der forkalres det hele ganske godt - også selv om man så ikke spiser for at blive gravid :-)
Muslibarene blev gode, haven må vente til faren for nattefrost er drevet ovre - men kriblede da jeg så fine kryyderurter til 10,-kr. her i dag
Hvor ville jeg gerne være med i en madklub ;-) Vi var med i en inden vi fik børn. Men er mere tiltrænt nu. Håber at I kan komme i kolonihaven i Påsken. KNUS♥
Jeg er kommet i tanke om hvad det er, der gør jeg tænker på sukker i den sammenhæng: dulce de leche!
Der koger man rørsukker ind med mælken og får en lækker karamelcreme:)
Tina, madklubben er simpelthen for hyggelig!
Jeg ville gerne det var lidt oftere, men det er for svært at få det til at passe desværre..
Send en kommentar