mandag den 8. marts 2010

Nutanas "Grov bønnepostej"


Efter en god gåtur langs fjorden trængte jeg lige til lidt frokost og bestemte mig for at afprøve den dåse med bønnepostej som stod i køleskabet.
Postejen er primært lavet af sojabønner, er nem at smøre på brød og smager faktisk rigtig godt. Ikke lige så godt som mormors hjemmelavede leverpostej, men den smager bedre end en alm. leverpostej fra supermarkedet, da den er lidt mildere..
En dåse med 170 gram koster ca. 17-18 kroner og det vil jeg gerne smide efter den en anden gang, men nu må jeg hellere prøve at lave en portion selv.
Emma synes også godt om den, så nu er jeg spændt på at se hvad Kristian synes hvis jeg kan få lokket det i ham:)

5 kommentarer:

Tina Liel sagde ...

Der er da en der er oversund idag ;-) Den postej minder mig om min s'ster og hendes vegetar periode. KNUS♥

MissMuffin sagde ...

Tina, det er efter kageorgiet igår, haha:)
Men har altså også fået mig en Nutella-mad idag!
Arbejder på at spise kødfrit 2 hele dage om ugen, så nu må vi se om det lykkes...

Piskeriset sagde ...

Jeg tror, det er den samme, som en af mine gode venner altid havde med på madpakken på uni - og den var bestemt værd at prøve :-)

Glæder mig til at høre om dine erfaringer, når du kaster dig ud i eksperimentet!

MissMuffin sagde ...

Piskeris, jeg synes hvertfald det smager rigtig godt- vidste ikke at bønner kunne være så interessant! Så når denne portion er spist op må jeg prøve med mit eget, for har et par opskrifter liggende...

MissMuffin sagde ...

Piskeris, jeg synes hvertfald det smager rigtig godt- vidste ikke at bønner kunne være så interessant! Så når denne portion er spist op må jeg prøve med mit eget, for har et par opskrifter liggende...