søndag den 16. maj 2010

Et smukt og dejligt bryllup...

Se venligst væk fra dobbelthagerne:)
Neglepynt i dagens anledning:)

Det var bar et super dejligt bryllup igår og vi var hjemme kl. 5 - 5.30 i nat efter en rigtig dejlig fest, men jeg fortrød nu, at vi ikke havde lejet et værelse dernede, for det var en lang tur hjem fra Fekkersund!
Brudeparret var så smukke, trætte og glade- de har været kærester siden 8. klasse og var de blevet gift den gang, så havde de kunne fejre kobberbryllup igår:)
Hele 16 sange, taler og festlige indslag var der, så det var lidt hårdt at komme igennem de sidste- der gik også ca. 2 timer mellem hver ret og noget måtte udskydes til efter midnat, ellers kunne brudevalsen ikke genneføres til tiden.
Men der var god stemning, masser af skål, de mest rørende taler og rigtig hyggeligt, så min frygt for det skulle blive kedeligt var slet ikke begrundet!
I kirken gik der dog ild i brudgommens mors hår, så der gik næsten panik i det hele, men hun tog det i stiv arm og blev drillet hele aftenen:)
Aftenens menu:
Vesterhavstorsk serveret som koldrøget og råmarineret, hertil 3 slags kaviar, rød grape, spæde salater samt krydderurteskum og spødt rugbrød.
****************************************
Filet af dådyr med jordskokker som pure og chips samt valdorfsalat a' la' moderne, tyttebær, citronconfit og vildtglace, hertil pommes Anna.
***********************
Todelt orangchokoladekage med friske hindbær i karamel, ristede mandler samt appelsinfilet og hinbærparfait.
'*********************************************
Kokkene var bla. fra Svinkløv Badehotel, så forventningerne fra min side var tånhøje, men jeg blev vidst lidt skuffet.
Forretten brød jeg mig slet ikke om, for sån noget røget fisk kan jeg slet ikke klemme ned! Og de der fiskeæg, ydrk! Det er noget jeg aldrig lærer at sætte pris på, det lugter og smager af hav!
Hovedretten var lækker, men nu fik jeg også et vildt lækkert stykke kød, der var så mørt det smeltede på tungen. Kristians stykke var til gengæld noget senet. Jordskokkerne var så lækre, jeg forstår slet ikke, at jeg ikke laver noget med dem selv! Uhm..
Desserten var fin, men ikke noget særligt. Et lille twist var dog, at kagen var drysset med noget syrligt pulver, som nærmest "poppede" inde i munden- ligesom sån noget slik jeg altid købte en gang! Det var ret sjovt at se folks overraskede ansigter når det kom i munden:)
Det var også noget rigtig godt vin der var valgt til og til dessertern Martini Asti, som jeg elsker:) Natmaden var brød og pålæg fra slagteren, dejligt rustikt og rigtig stort udvalg af pålæg og friskbagt rugbrød.

11 kommentarer:

Annette sagde ...

Hvor ser du godt ud, solbrun og dejlig. Bryllyppet lyder til at have været pragtfuldt.
Dagen i dag? På sofaen sammen med Emma? Til lidt råhygge foran husalteret ☺

Ms Confashion sagde ...

Iih, hvor blev du fin! Lyder som et skønt bryllup omend med en heeeeel del (for?) mange taler og sange, dét ka' man godt blive lidt ør af... Men læks menu... mmm!
/xxx Nete

MissMuffin sagde ...

Tak Annette, men kjolen kræver også lidt farve:)
Nemlig, for vi er ikke for kønne at se på idag.
Så vasketøjet og støvsugning er droppet til fordel for sofahygge, hundenus og junk...

Taak Nete, det passede heldigvis rimeligt godt med hvad de andre havde på, selvom mit tøj nok var lidt mere "moderne" sat sammen end deres gallakjoler:)
Der var lidt for mange taler vil jeg nok sige, men et par stykker var helt fantastiske og li til at tude over:)

VillaVillaKulla sagde ...

Du ser dejlig ud smukke.

MissMuffin sagde ...

Taak Lotte:)

Grith sagde ...

Hvor ser du utrolig flot ud - og det ser super godt ud med det pandebånd.

Og det lyder som om det var et rigtigt dejligt bryllup, om end du var lidt skuffet over maden ;o)

Knus Grith

Piskeriset sagde ...

*piiift*
Total græsk gudinde der ;-)

Dejligt at brylluppet gik godt. Jeg får helt bryllupsfestabstinenser af at høre om det - bryllupper er bare de bedste fester :-)

Anonym sagde ...

Mmh, synes de tre retter i fik serveret lyder sååeh lækre - min mund løber helt i vand:)

Og hvor er du altså bare elegant i den kjole!

MissMuffin sagde ...

Taak Grith- desværre smitter pandebåndet af hvis det bliver vådt, så da jeg tog det af havde jeg pludseligt lyserøde og orange fartstriber i håret, haha:)
Det var rigtig hyggeligt, mne maden var ikke li så godt som jeg troede..

Piskeris, tak:)
Det var også en rigtig dejlig fest, som jeg egentlig frygtede blev lidt kedelig, for jeg kendte ikke ret mange af gæsterne, men det var simpelthen så hyggeligt..

Tak Josephine:)
Forretten var slet ikke mig, men de 2 øvrige var meget lækre må man sige:)

Lone sagde ...

Hvor ser du yndig ud :)
Det pandebånd er prikken over i'et.
Det er smukt, når man viser sine fortrin. Jeg har desværre altid været for genert til det, og nu er det for sent ;)

Har du selv lagt neglelakken??? Det er rigtig flot :)

Jeg måtte grine, da jeg læste, at der var gået ild i moderens hår. Jeg kom til at tænke på en ung kollega, som til en stor gallafest, vores firma fejrede, havde så meget hårlak i håret, at hun ikke turde tænde en cigaret af skræk for, at håret eksploderede i en storbrand :))
Det var dengang, hvor mange røg...

Fisk må altså bare ikke smage af hav!

Dejligt at høre, at det blev en skøn fest :)

MissMuffin sagde ...

Tak Lone..
Jeg tør egentligt godt, men jeg er altid så bange for at være for fin / ikke fin nok til den slags lejligheder- heldigvis ramte jeg helt plet denne gang:)
Det lille mønster er et lille klistermærke, som man kan købe bla. i Salling, det super nemt at få dekorerede negle på denne måde..

Haha, så kunne det også været gået hende på samme måde som her, for mon ikke også hun havde så rigeligt mængder lak og mousse i hendes krøllede opsatte hår. Hun tog det nu ganske pænt og blev drillet hele aftenen!