tirsdag den 2. november 2010

Tirsdag...

Var en lille tur i Ikea igår med naboens datter.
Det blev ikke til det vilde, men alligvel lidt, der skal hænges op, så jeg blev sjovt nok ikke særligt populær herhjemme, haha.
Da jeg kom hjem fik jeg en oprigning fra det min lille bitte lillebror på Grønland, som kunne fortælle, at han kun kom hjem til jul for at tage afsted igen efter nytår.
Så sejt af ham!!
Og godt for mit søsterhjerte at høre fra ham, for har ikke haft held med at fange ham på facebook det sidste sttykke tid og så bliver jeg lidt nervøs, haha..
Det bliver desværre ikke idag, at vi skal hænge ting op herhjemme, for Kristian smutter en tur til storbyen og ser fodboldkampen iaften, så jeg skal hygge hjemme med Emma, mens han får styret sine fodbold-lyster:)

7 kommentarer:

Stine sagde ...

Det lyder også hyggeligt med en aleneaften med Emma :)

Madame sagde ...

Jeg er spændt på, hvad du har købt, som Kristian ikke kan lide :-)
Nu kan du glæde dig til at se den seje grønlandsfarer til jul - det lyder vel nok dejligt!

Annette sagde ...

Jeg håber, at du viser os hvad der pludselig dumpede ned i din vogn under Ikeaturen i går. Det jeg købte er heldigvis ikke hænge-op-ting ☺.
En rigtig god aften sammen med skønne Emma.

Tina Liel sagde ...

Kender godt når manden ikke er glad for flere ting der skal hænges op ;-) Godt du hørte fra lillebror og hvor skønt at han kommer hjem til Jul. Hyg dig iaften♥

Lone sagde ...

Jeg er også nysgerrig mht. hvad du har fundet af fine sager i Ikea :)
Jeg skal snart ud og se, hvad de har af tæpper til sommerhuset.

Går det bedre med Emma? Jeg kan se, hun har været ulykkelig nogle nætter. Du må ned på knæ - måske ligger der flere godbidder, som har undgået støvsugeren :)

Jeg kan godt forstå, at Kristian ikke kunne gå forbi det tilbud på de lækre dyner. Tillykke med dem heldige jer :)

Rigtig dejlig fodboldfri aften :-)

Den positive vejleder sagde ...

hehe, længe leve ham Kristian! :-)
Håber du nyder din aleneaften - men det er jeg helt sikker på - lur mig om det er noget med en dyne og lidt slik og en film? ;-)
Det ville jeg gøre, hvis det var mig!
Knus Eva

MissMuffin sagde ...

Stine, det er det helt bestemt også!

Madame, det er nu ikke noget vildt jeg har købt, bar lidt hylder og rammer:)
Ja, det kan jeg heldigvis!

Annette, om et par måneder får Kristian det nok hængt op, så skal jeg vise det frem:) Ej, nu skal jeg ikke være alt for fræk!
Og en god aften til dig:)

Tina, de er så kedelige de mænd:)
Ja, det altid rart at vide, at han har det godt:)

Det var nu ikke noget særligt Lone, bar lidt hylder og rammer:) Ikea er en dejlig butik, synes altid man finder et eller andet:)
Emma er stadig lidt mærkelig, men har sovet sødt og roligt i nat- tror hendes allergi er begyndt at drille hende lidt og så klør hun jo sån..
Det skønt med fodbold-fri, så kan jeg se alle de der platte tøse-serier han ikke gider, for det gider Emma gerne være med til:)

Eva, du er ikke helt på afveje: sofa, tæpper, popcorn, tøseserier og magasiner- en perfekt tirsdag aften på sån en grå regnvejrsdag!