fredag den 26. november 2010

Fredag og snevejr..

Jeg har fri idag.
Lotte og mig skulle nemlig ha været til Lene Bjerre udsalg i Nibe lige her fra morgenstunden, for der er gode kup at gøre.
Her i ugen blev vi dog enige om at droppe det pga. vejret.
Det er ikke sjovt at stå i kø i 1-1½ time i snevejr.
Istedet ville vi tage op i Lottes fars sommer og hygge med god mad.
Så er der meldt snestorm for weekenden og vi blev hurtigt enige om, at så bliver vi hjemme idag, for ingen er os er særligt seje når det kommer til bilkørsel og snevejr.
Dagen idag skal istedet bruges på at få handlet til weekenden og så vil jeg så småt begynde at pynte op til jul herhjemme:) Mangler stadig li et par småting, men gider ikke ta ind til byen efter dem, så det må blive i næste uge, når jeg alligvel er derinde.
Årets julebag skal også planlægges færdigt, men det bliver nok ikke helt så meget, som sidste år. Lidt skal der dog fyldes i kagedåserne:)

2 kommentarer:

Annette sagde ...

Jeg forstår godt, at I droppede udsalget. Jeg har en del gange været fuldstændig blåfrossen, når dørene endelig blev åbnede, selv om vi altid havde kaffe, rundstykker og Gl. Dansk med til at varme os på.

MissMuffin sagde ...

Annette, vi har også altid lidt med at styrke os på, men vi har aldrig stået der i snevejr, for det er vi ikke hardcore nok til- og slet ikke køreturen derud hvis vejene er fulde af sne!