søndag den 2. marts 2014

LCHF Carbonara


Jeg har fået en spiralizer, der tryller grøntsager om til de fineste pasta-lignende bånd. Jeg er vild med den! Den skal I nok høre mere om en af dagene:) Det er ikke meget pasta jeg spiser. Kristian er lidt mere skeptisk over det der squash:)
Denne version af carbonara er ganske lækker og jeg er sikker på, at jeg vil lave den igen. Det er ikke helt det samme uden den gode pasta, men til hverdag er det bare en god måde at få lidt ekstra grøntsager ned på. Opskriften er fra Jane Fabers første bog om LCHF. Der skulle være til 4 personer i portionen, men vi spiste altså næsten det hele, så det synes jeg ikke at der er. Hvertfald ikke hvis man er sulten ligesom vi var!

LCHF-carbonara(2 pers.)
1 squash
3 gulerødder
1 dl. revet blomkål
1 løg
300 g. bacon i tern
2 æggeblommer
3 dl. fløde
2-2½ dl. revet parmesan
salt, peber

Skræl gulerødder og squash og kør det igennem spiralizeren. Ha du ikke sådan en kan en tyndskræller godt bruges. Bland grøntsags-pastaen med blomkålet.
Hak løget fint.
Steg baconen sprød på en tør og varm pande. Kom løget ved og lad simre til det er blødt og klart.
Kom grøntsagerne ved og vend godt rundt. Lad simre et øjeblik.
Pisk fløde, parmesan og æggeblommer sammen. Hæld det på panden, tag den af varmen og vend godt rundt. Vend rundt til det hele er blandet godt og saucen tykner lidt.
Krydder med en smule salt og rigeligt friskkværnet peber.
Server straks.

10 kommentarer:

Låvises mad sagde ...
Denne kommentar er fjernet af forfatteren.
Låvises mad sagde ...

Jeg har osse en Spiralizer og er rigtig glad for den, så det bliver du HELT sikkert osse.

Sikke en smuk tallerken, du har :-D, jeg har en del af Empire stellet, fik det i 30 års fødselsdagsgave fra min mor. Som havde fået det af sin mor. Så det betyder rigtig meget for mig

Ritgig go dag, og tak for go´ inspiration.

Mange kram Låvise

MissMuffin sagde ...

Låvise, jeg elsker den allerede meget højt :)
Jeg har vidst 8 dybe tallerkner og 8 frokost/kagetallerkner i det stel. Jeg har fået det af min mormor, der har resten af stellet. Det er såå fint :)

Låvises mad sagde ...

Eiii hvor skønt, så er det osse forbundet minder ved dit :-D

Hvis der er noget du kommer til at mangel så kan det købes på diverse kræmmer- og loppemarkeder

Knus

BRUUN by BRUUN sagde ...

Det ser lækkert ud! ;-)

/Linda

MissMuffin sagde ...

Låvise, jeg er løbet ind i det med jævne mellemrum, men satser på at kunne lokke resten af mormors fra hende med tiden :)

Linda, det er også super lækkert :)

cara mengatasi wasir sagde ...

Wasir atau ambeien adalah penyakit yang terjadi pada bagian anus, jenis wasir atau ambeien sendiri ada dua yaitu wasir atau ambeien dalam dan wasir atau ambeien luar. Dalam penangananya sendiri wasir atau ambeien dapat disembuhkan dengan dua jalan yaitu pengobatan medis dan pengobatan non medis atau pengobatan alternatif. Pengobatan alternatif disini salah satu pilihanya adalah dengan menggunakan tanaman herbal atau dengan ramuan tradisional. Ambeclear dan Salep Salwa adalah hasil pengolahan tanaman herbal daun ungu, kunyit putih, dan mahkota dewa yang telah terbukti ampuh mengatasi wasir atau ambeien baik wasir stadium satu, stadium dua, stadium tiga maupun stadium akhir atau stadium empat. Wasir berdarah, wasir yang telah kronis, semua dapat diatasi dengan menggunakan obat ini selain ampuh obat ini juga aman dan tidak menimbulkan efek samping apapun bagi penggunanya sehingga obat ambeclear ini aman dikonsumsi oleh penderita wasir yang sedang hamil maupun menyusui.

obat wasir Cepat sagde ...

Tuluung-di-Approve-pak,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,ManjuR.

cara mengobati Wasir sagde ...

Tuluung-di-Approve-pak,,,,,,,,,,,,,,,ManjuR.

cara mengobati Wasir sagde ...

Semoga-berkah-n-barokah,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,ManjuR.