fredag den 12. november 2010

Boots...

Jeg har længe sukket over de her støvler og idag blev de mine, endda doneret af Kristian:)
De er fra Pieces og har kun kostet 400 kr, men så er de selvfølgeligt heller ikke i læder, men det gør mig ikke så meget, for det var bar li helt præcis den model jeg bedst kunne li...
En lille pakke til fødselsdagsbarnet kom også med hjem, så nu må vi se om det er noget hun kan li:)
Nu skal der steges fiskefrikadeller og holdes weekend. Ahh....

11 kommentarer:

Annette sagde ...

De er rigtig fine :)

MissMuffin sagde ...

Tak Annette:)

Stine sagde ...

Jeg er rigtig glad for mine 200 kr-støvler fra Bilka, selvom det bestemt heller ikke er ægte læder. Det er ikke det, det kommer an på :)

Kristine (CookieCrumble) sagde ...

Wauuue, så besluttede du dig for de mocca-brune ;) De er også bare sååå lækre i farven, også er den brune farve + grøn jo den helt nye trend, skøøønne farver :)

Håber du bliver glade for dem - ligeså glad som jeg er for mine. Sikke en skam jeg ikke skulle arbejde idag, så jeg kunne få hilst på dig. Du må snart kigge forbi Pieces biksen igen :)

Knus, og god weekend.

MissMuffin sagde ...

Stine, de her får nok ikke så lang en levetid, men er de pænde og til at gå i, så må de holde så længe de nu gør.
Mine lange støvler er i kalveskind og kostede over 1.000 kr (gav jeg dog ikke for dem:))og bortset fra de har fået nye hæl, så ser de stadig ud som nye- det er vidst 4. sæson.
Nu skal jeg så bar li se om jeg kan finde det der tekstil-imprægnering et eller andet sted!

Kristine, kunne altså ikke stå for farven! De lyse var nu også vildt fede, men nok knapt så praktiske for en som mig, haha:)
Jeg elsker grøn, brun og beige, så de skal nok blive brugt!
Jaa, det var super ærgeligt! Jeg må kigge forbi igen snart, men der var virkeligt mange lækkerier der fristede, så det kan blive farligt, haha..
Ellers laver vi ski bar en kaffe-date en dag:)

Håber din lille smuksak er kommet hjem fra dyrelægen med positivt nyt?

Knus

Anonym sagde ...

Ej, hvor er de fine! Dem har jeg også kig på :-)

God weekend.

Mange hilsner
Birthe

Line sagde ...

Super fine. Dem vil jeg lige tjekke ud.

MissMuffin sagde ...

Birthe, de er altså ret lækre:)
Størrelsen er lidt svær synes jeg, for jeg kan passe både 37 og 38, men endte med en 38, for den sad vidst bedst og så var der plads til tykke strømper deri:)

God weekend!

Line, gør det! De fåes i sort og i lys brun, de er også vildt flotte- er især forelsket i de sorte, men jeg har et par fede, sorte støvler, så derfor endte jeg med de brune:)

Charlotte sagde ...

Jeg har faktisk købt dem i sort, og jeg tænkte på, om du har givet dem noget for at beskytte dem? Jeg kan nemlig ikke huske hvad de sagde i butikken da jeg købte dem....

MissMuffin sagde ...

Ja, jeg har givet dem en omgang at sån noget imprægnering til fake-skind, som jeg i forvejen har på lager (da jeg endeligt fandt det efter lang tids leden)... Det er med til at beskytte dem mod snavs og holde dem vandtætte...

Anonym sagde ...

Hvad hedder modellen?