Det her er nogle søde og syndige små bomber, som man kun spiser en af:)
Opskriften er fra Odense Marcipan, men med lidt moderationer, for jeg havde ikke nougat nok.
Det er fint nok med 100 g. nougat i muffinsene, men jeg tror at cremen ville være blevet bedre med alle 75 g. nougat i, hvor jeg kun brugte 50 g.
Jeg brugte også lidt mere mel, for jeg synes dejen var alt for flydende.
De blev gode, saftige og søde.
Lidt hakkede nødder eller appelsinsaft ville sikkert heller ikke være dårligt deri:)
Nougatcupcakes (12 stk.)
50 g. smør
150 g. sukker
100 g. nougat
2 æg
125 g. mælk
125 g. hvedemel
1½ tsk. bagepulver
Creme:
200 g. flormelis
1 spsk. kakao
50-75 g. nougat
50 g. blødt smør
ca. 2 spsk. mælk
Riv nougaten ned i en skål.
Kom smør og sukkker ved og pisk det sammen.
Kom æggene i et af gangen og pisk dernæst mælken i.
Vend mælk og bagepulver i og rør, til dejen netop er ensartet.
Dejen skal være sej og flydende, men ikke sån sjaskvåd, så skal der røres lidt mere mel i.
Sæt 12 papirsforme ned i en muffinplade og fordel dejen heri.
Bag dine cupcakes ved 200 grader i ca. 15 min.
Lad dem køle af på en bagerist.
Bland flormelis og kakao.
Riv nougaten heri og kom smørret ved.
Pisk først ved lav hastighed og tilsæt mælken lidt af gangen.
Pisk til cremen er let og luftig, mindst 5 min- det skal nok komme.
Pynt kagerne med nougatcremen inden servering.
4 kommentarer:
Øj de ser lækre ud!!! Man kan ikke få nougat her så jeg må drømme videre ;-) God hvid søndag til dig♥
Kan man ikke?
Troede ellers det var noget man i nærmest hele verden havde smag for:)
Hejsan vännen!
Du har väl missat Bakbloggskartan som finns på min blogg,säg till om du vill vara med + var du bor!
Kram Karin
www.bagerskan.se
Hej Karin
Tak for din kommentar- jeg vil meget gerne med på dit kort!
Har sendt dig en besked.
Hilsen Sabina
Send en kommentar