tirsdag den 2. august 2011

Luksus til morgenmad

Uhm, en lækker morgenmad.
Iskold skyr, muesli fra Urtekram, friske jordbær fra Føltved og så lidt af de vaniljesyltede ferskner.
Måske er der lige vel rigeligt sukker i fersknerne til at det er sundt til morgenmad, men de smager virkeligt af sommer, solskin og vitaminer:)
Nu kan de her ferskner kun holde sig ganske kort tid, men Heidi har sendt mig dette link om henkogning, så jeg vil lige i Netto efter nogle flere glas og en bakke ferskner, så jeg kan lave et par glas til de kolde vintermåneder. Totalt mormor og totalt hyggeligt:)

Kristian drager til Tyskland for at se fodbold idag, så jeg er igen alene hjemme.
Lidt kedeligt, for jeg har allerede fri kl. 14.
Det er nu ikke værre, end at jeg allerede overvejer lidt, om jeg skal forkæle mig selv lidt og ose i byens butikker når jeg har fri.
Der mangler lige et par ting til skolestart og så har jeg set en trøje, som jeg ku tænke mig:)

4 kommentarer:

heidi sagde ...

Godt du kunne bruge linket - jeg synes også det forklarer henkogningsmysteriet rigtig godt :-)

Christina sagde ...

Hejsa.
Til at starte med så super blog du har, følger trofast med.
Mht. ferskerne, er det så ikke muligt at skylle glasene med atamon istedet for at henkoge?

Karina (Korsholms Kreative Hjørne) sagde ...

jo det kan du godt Christina men det vil stadig ikke holde så godt som henkogningen.
selvom du kun bruger atamon kan du risikere at det stadig ikke er nok.

MissMuffin sagde ...

Heidi, det var rigtig godt forklaret hvertfald, nu må vi se om jeg kan få det til at virke:)

Tak Christina:)
Jeg tror som Karina heller ikke, at det er nok.
Jeg har skyllet glassene i vodka for at sikre mig, at de er rene, men de næste glas bliver med øje på at kunne gemme dem helt hen til de kolde vintermåneder:)

Karina, henkogning skal hvertfald prøves:)