søndag den 15. juli 2012

Min Frugt

 Er min nye frugtpose ikke bare fin?
Den er fra projektet "Skoleliv i Nepal", hvor de kan købes for kun 50 kr. inkl. porto.
Projektets formål er, at skaffe mad til børnene i nogle af Nepals skoler, så de får mindst et nærende måltid mad om dagen, for det er nødvendigt for at lære.
Poserne er designet af Susan Liebe og syes af mødrene, til nogle af børnene fra projekterne. Overskuddet fra salget af poserne går til skolemad, så ikke nok med at man får en fin og retro frugtpose, så støtter man også et rigtigt godt formål.
Jeg har sjældent en rigtig madpakke med i skole, men som oftest en god bolle, frugt, grønt o.lign. I stedet for at komme dem i en plasticpose, så kan jeg bruge denne i stedet. Så sparer det også miljøet for lidt ekstra affald. Generelt prøver jeg at spare på emballagen til vores madpakker, for der ryger ofte en hel del. Så Kristian har fået en rigtig pratisk madkasse i noget miljøvenligt plast uden alle de der skadelige stoffer og jeg kan så bruge min nye frugtpose.

6 kommentarer:

Pernille sagde ...

den er bare rigtig fin! gør det også lidt mere interessant have madpakke med i skole..

MissMuffin sagde ...

Pernille, det gør den nemlig og så sparer den på plasticposerne. Vi er slemme til at bruge mange plasticposer og nogle gange er det altså lidt frås..

Pernille sagde ...

Jeg kender godt følelsen. Hvor jeg arbejde får vi gratis plastikposer og jeg SLÆBER plastikposer med hjem hver eneste dag.. det er simpelthen noget svineri.. :( Men nu skal det være slut! slut prut

MissMuffin sagde ...

Pernille, jeg får også tit for mange plasticposer med hjem fra arbejde...

Piskeriset sagde ...

Godt initiativ - og hyggelig pose :-)

MissMuffin sagde ...

Piskeris, den er nemlig rigtig hyggelig:)