tirsdag den 15. oktober 2013

Fiskeruller med spicy grønt

Fisk er nemt og hurtigt at tilberede, så det er oplagt til hurtig aftensmad på en travl dag. De her ruller smager super godt og sammen med lidt forskelligt grønt og en hot karrypasta var der nem og sund aftensmad. Jeg er så heldig, at have en onkel der fisker meget, så der ender ofte frisk fisk i min fryser. Det er lækkert!
Nu brugte jeg en masse forskellige rester fra fryseren, men en frossen wokblanding ville også være oplagt at bruge. Jeg brugte gulerod, spidskål, squash, forårsløg og rød peber. Jeg brugte fløde til grøntsagerne, men lidt kokosmælk kan også sagtens bruges.

Fiskeruller med spicy grønt (2 pers)
4 fiskefiletter
8 skiver bacon
500-600 g. grøntsager
1 dl fløde
1 tsk. rød karrypasta
1 spsk. sesamfrø
salt, peber, olivenolie

Del fisken i 2 stykker på langs, så du får 8 stykker. Krydder dem med salt og peber og vikkel et stykke bacon om hver.
Varm olivenolie op på en pande og steg fiskerullerne på hver side til baconen er sprød.
Imens svitses grøntsagerne i lidt olivenolie i en wok eller stor pande.
Rør karrypastaen ud i fløden og hæld det ved. Lad simre 1 minut.
Server fiskerullerne ovenpå grøntsagerne og drys med sesam.

2 kommentarer:

A + K = ♥ sagde ...

Mmmh - nemt og lækkert. Sådan en lidt neutral, hvid fisk bliver en hel anden, når den får en skive bacon, synes jeg :D

- Anne

Unknown sagde ...

Nøj hvor lækkert! Lige en ret efter min smag!

Og du er altså heldig at ha sådan en onkel der forsyner dig med frisk fisk (-;